Narážím na ty samé typy, rozchod

Napsat příspěvek
Velikost písma:
105
8.4.17 13:37
@Markéta80 píše:
@slunecnice82 bude Tě lépe samotné. Řekni si co kdy udělal on pro Tebe ale kdy chtěl on a co vše si pro něj dělala ty?

Myslím, že nikdy sám od sebe. Zjistila jsem dnes, že bude asi alkoholik. Stále pije. I dnes si dal k snídani rum. Neviděla jsem to. Místo, aby dojel za mnou, tak někde chlastá. Skoda, že to nebyl „on“, ten správnej, ale musím jít kupředu. My všichni:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4071
8.4.17 13:41

Děkujte bohu za to, že s ním nemáte děti. Obklopte se novými lidmi, jděte třeba na kurz jazyka nebo do posilky. Třeba natrefíte konečně na někoho normálního. Ono to fakt není lehké najít toho pravého.. je to o štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
8.4.17 15:59
@Venetia píše:
Já nevím, ale co ho nechat se projevit… jak se vůbec dostanete do vztahu s takovým chlapem. jak se na začátku chovají?

Tak v počátku se snaží, a žena to v období zamilovanosti ani nevnímá. Časem mi na něm začali vadit věci, které jsem dřív neviděla. A nedali se trpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39675
8.4.17 16:15
@slunecnice82 píše:
Myslím, že nikdy sám od sebe. Zjistila jsem dnes, že bude asi alkoholik. Stále pije. I dnes si dal k snídani rum. Neviděla jsem to. Místo, aby dojel za mnou, tak někde chlastá. Skoda, že to nebyl „on“, ten správnej, ale musím jít kupředu. My všichni:(

To myslíš vážně…? Až dnes? A asi je alkoholik? Vždyť mi stačil jen Tvůj první příspěvek - je to jasný na první pohled!
Propána, pryč od něj, stačí úplně jen to „ostatní“,co píšeš. No to bys teda dopadla.. :? Třeba jako tahle..
 https://www.emimino.cz/…pody-285217/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
10.4.17 09:20

Ahoj, tak to byl teda víkend. Včera jsem si s ním promluvila. celý den mu bylo špatně, protože to co vypil, to by nezvládl jen tak někdo. Prý měl asi zkrat. No kažopádně mě opustit nechce. Ale neskočila jsem mu hned kolem krku. Prostě jsem mu řekla za jakých podmínek to můžeme zkusit a pokud nechce, může jít. Prý nebude pít. Nemá s tím problém, nemusí to vyhledávat- ok, ale stejně mu moc nevěřím. A za další, začne se aktivně podílet na hledání bytu, hlavně na zřízení hypotéky. A jestli jsou to jen kecy, to se uvidí. nicméně už s ním nebudu ztrácet čas. Bud svá slova změní v činy, nebo půjdu! Díky všem za podporu a Vaše názory. Tady tyhle diskuze a vůbec vy všichni, jste skvělí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
10.4.17 09:26

Tady to není problém manželství ale vztahu. A je přeci normální se rozejít, pokud ti vztah nedává to, co od něj očekáváš nebo ti bere víc, než jsi ochotná snést.

Samotné důvody jsou irelevantní, protože jsou manželky, které by nepustily ani na prah domu vožralého chlapa a jsou zase takové, které by vařily, jezdily pro něj rády do hospody i do Aše a měly z tvého popisovaného případu štastný vztah.

Chápu, vztah končí, žádná radost a petardy, na druhou stranu i to lze brát pozitivně a i nechtěné nebo naopak chtěné ztráty k životu prostě patří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
10.4.17 11:39

@slunecnice82 tak ať to dobře dopadne :mavam: moc přeju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
25.4.17 22:56
@slunecnice82 píše:
Ahoj, tak to byl teda víkend. Včera jsem si s ním promluvila. celý den mu bylo špatně, protože to co vypil, to by nezvládl jen tak někdo. Prý měl asi zkrat. No kažopádně mě opustit nechce. Ale neskočila jsem mu hned kolem krku. Prostě jsem mu řekla za jakých podmínek to můžeme zkusit a pokud nechce, může jít. Prý nebude pít. Nemá s tím problém, nemusí to vyhledávat- ok, ale stejně mu moc nevěřím. A za další, začne se aktivně podílet na hledání bytu, hlavně na zřízení hypotéky. A jestli jsou to jen kecy, to se uvidí. nicméně už s ním nebudu ztrácet čas. Bud svá slova změní v činy, nebo půjdu! Díky všem za podporu a Vaše názory. Tady tyhle diskuze a vůbec vy všichni, jste skvělí!

Tak to není ani měsíc a žádná velká změna… nakonec z něj vyšlo, že byt prostě kupovat nechce. Tátovi o ručení bytu neřekne, prý v jeho věku by měl na to mít peníze(ale ty prostě nemáme a hypotéky stále zprísnují). Co dal.. za tatou jezdi každých 14 dní, což znamená, že se vidíme jen jeden den v týdnu. Jsem z toho unavená. Vlastně se o víkendu, kdy se vidíme, jen dohadujem. Je trochu nervák, takže je to hned. Možná jsem si taky uvědomila, že jsem na něj stále s něčím tlačila, byt, dítě, ale umím si spočítat, že hypotéka by vycházela lépe a hlavně by to bylo jednou naše. Proč to nedokáže pochopit? A díte, ano, o to se snažíme.. jen si nejsem už jistá, že je to dobrej nápad. Přijde mi, že předemnou za tím tátou utíká, tvrdí, že si tam odpočne -udělá plot, poseká zahradu apod. Prý kdo jiný by to udělal, je to prostě třeba. Je to 80 km od nás. Co by dělal, kdybysme bydleli 200km:)

Chtěla bych, aby se víc zapojil do našeho vztahu- plánoval výlety, sám s něčím přišel, koncert, divadlo, kino, akce..proč ho to nikdy nenapadlo? já tomu nerozumím. TO jsem tak náročná? Ale už nemám sílu na to být sama.

Kdosi moudrý řekl" když nevíš co, tak nedělej nic". asi to zkusím..

Díky, že jsem se mohla vypovídat.. už musím brát i prášky na nervy.. bojím se, že už to nebude jiné.:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
25.4.17 23:11

@slunecnice82 Proč nejezdíte k jeho rodičům spolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
25.4.17 23:15

@Gnaar v první řadě si myslím, že já jsem jeho přítomnost a budoucnost, takže by se měl víc zajímat o nás dva a ne o starej barák, kterej patří více lidem, tak at se stará i někdo jinej. A nejezdím tam, protože je to na vesnici, kde chcípl pes a neměla bych tam, co dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
25.4.17 23:22
@slunecnice82 píše:
@Gnaar v první řadě si myslím, že já jsem jeho přítomnost a budoucnost, takže by se měl víc zajímat o nás dva a ne o starej barák, kterej patří více lidem, tak at se stará i někdo jinej. A nejezdím tam, protože je to na vesnici, kde chcípl pes a neměla bych tam, co dělat.

Jasné, těžko si o tom takto udělat dojem. Ale já třeba s manželkou také jezdím občas na víkend k jejím rodičům. A to, že tam chcípnul pes, beru jen jako plus, že vypadnu z města někam do přírody. Jasně, že mají taky pár zvyků, které mě třeba rozčilují, ale už jsem si zvyknul a beru to s nadhledem :mrgreen: Ale o to místo mi snad ani nejde, pro mne je hlavní, že jako rodina trávíme čas spolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12927
26.4.17 08:06
@slunecnice82 píše:
@Gnaar v první řadě si myslím, že já jsem jeho přítomnost a budoucnost, takže by se měl víc zajímat o nás dva a ne o starej barák, kterej patří více lidem, tak at se stará i někdo jinej. A nejezdím tam, protože je to na vesnici, kde chcípl pes a neměla bych tam, co dělat.

No to snad nemyslíš vážně.
Pominu zda je tvůj chlap pitomec nebo normální jedinec.
Ale pokud s někým jsem, tak mám snad nějaké povinnosti.
Jednou z nich je i udržování kontaktu z jeho rodinou.
To, že tam chcípl pes není omluva.
Myslela jsem, že ti něco závažného udělali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
26.4.17 08:45

@Sany80s ahoj, no víš, včera jsem byla dost rozladěná, tak jsem to napsala tak nějak bez vysvětlování. Kazdopadne, vidíme se jen o víkendech a tak mě mrzí, když chce radeji jet dělat na starem baraku po dědovi, než aby byl semnou. A jet s ním? Jo říkala jsem mu, ale jediné co řekne, ok, ale nevím, co tam budeš dělat:) Tam není, co dělat. To si radějc najdu program sama pro sebe, doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
26.4.17 08:53

Mam ho ráda a on určitě mě. Sice se hádáme, ale pořád nějak doufám, že se to zlepší. Jenže mně je jasné, že na tom zlepšení musíme zapracovat oba, ne jen já.

Asi jsem frustrovaná ze všeho okolo, prostě nám nic nevychází. a proto mi pak hned vadí, když by měl někam jet, beze mně. Ono se to zlepší, až dojde k nejaký změnám, na který čekáme:( Teda aspoůn tomu chci věřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
26.4.17 09:08

@slunecnice82 vždy spolu vůbec nejste 8o, to neni normální vztah, do toho bych dítě nechtěla, snad nečekáš že dítě ho změní :? Spočítej si kolik dní z celého roku trávíte jen spolu dva a pokud se hádáte když jste spolu jen 1 den v týdnu tak pokud by jste spolu byli každý den tak už spolu nejste :mrgreen: Sama si řekni co máte společného :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí