Narození miminka - Ledňáčci 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
947
29.9.15 09:04

@L82 to jsi mě uklidnila, že v tom nejsem sama :lol: Už se těším na leden, až bude malá na světě a nebude už důvod se pořád takhle pozorovat. Pak budu pro změnu pozorovat ji, jestli je všechno v pořádku 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
29.9.15 09:34

Taak jsem rada že nejsem za blazna :? Ale někdy mám takový stavy že bych sama sobě jednu vrazila. Ať už je jaro a muzu se dat dohromady ;) snad mě to nebude držet až do porodu :) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
29.9.15 10:16

Ahoj holky, tak dnes jsem byla na tom testu cukrovky. A da se to prezit. Pvsem pokud netrpite nizkym tlakem a mdlobama :D Ta glukoza mi chutnala jako neredena bezinkova stava :D v 6:30 odber krve, v 7:00 jsem vypila tu glukozu, v 8:00 odber krve a v 9:00 hod druhy odber krve. Ja se jim tam slozila v 7:40 :D Tak me sestricka polozila na lehatko do ordinace a ja si schrupla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
29.9.15 10:20

@JulieFl
Ty jo…jako uplne jsi odpadla??? Chudatoo :( ale, aspon sis hezky polezela :lol:
Mas nizky tlak? Kolik tak mivas? Ja mivam 110/70…tak jestli se muzu taky tesit na lehatko :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
29.9.15 10:22

@JulieFl ještě, že se ti nic nestalo! :kytka: Měla jsi fajn, že sis mohla poležet, mě dělalo problém tak dloho sedět. Taky se báli, že se jim tam vyvrátím, že jsem nějaká bledá, ale kdo by taky nebyl, když by musel celé léto ležet a nechodit ven… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
29.9.15 10:32

Já jdu až 14.10 tak jsem zvědavá. Tlak mám taky nižší a říkala že ať počítám že tam do půl 10 budu muset být. Jak já se po ránu nenajim to je mi pak zle :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
29.9.15 10:39

@JulieFl hlavne, ze uz to mas za sebou :potlesk: Důležité je, ze se o tebe postarali :mrgreen: A kdy mas výsledky?

@Martinisko nic si z toho nedělej mívám pravidelně ještě nižší. Takový normální 90/60, koukají na me jak na mrtvolku :mrgreen:

@Lucii92 jdu příští utrěy a doufam, ze to dopadne dobre. Mam dorazit až na 8hod, takže mazu rohlík s sebou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L82
255
29.9.15 11:27

Jezisi, tak hlavne, ze jste v poradku.to je celkem mazec, me poslali domu, ze mam dojit za tyden, az me prejde ta ryma.tak to se mam na co tesit. sedela jsem tam 15 min a kdyz jsem sla domu, uz mi bylo spatne. nevim, jestli tlakem (mivam i pod 90/60) nebo tim tlakem na dolni dutou zílu :? Na zadech mi staci do 5 min a dela se mi dost zle. predpokladam, ze tam u toho po ty 2 hod. nesmim jist :(
Jinak vcera jsme se doma bavili, at uz je brezen, at mam malou zdravou doma, mam za sebou to sestinedeli a uz mam zpatky svoji psychiku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
29.9.15 12:13

@Martinisko V cekarne jsem porad chodila sem tam, abych to trochu rozchodila, ale ono se nema chodit, tak jsem si zpatky sedla a pak se mi udelalo zle, tak jsem si hned lehla na zem :D A jedna pani, co byla take na tom testu tukla na sestricku, ze tam lezim, tak me vzala sestra dovnitr a ja si lehla na lehatko. Byla moc ochotna :) Ale nikdo me uz na ten test nedostane :D
Jak zminila @Peka77 nebo @L82 tak i ja myvam i nizsi jak 90/60
Holky nejhorsi je, ze matw opravdu omezeny ten pohyb, nemuzete jist a dokonce ani pit! Tedy alespon tam kde jsem byla ja, tak se nesmi. A to mi pri objednani rikala, ze si muzu vzit vodu..no a byla mi pekne k prdu teda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
29.9.15 12:17

@JulieFl je to bída :,( Hlavne, ze uz to mate za sebou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
29.9.15 12:18

@Peka77 Sestra mi rekla, ze vysledky budou do 2-3 dnu :)
Drzim palce at to pristi tyden zvladnes lepe nez ja :D :)
@L82 A tobe take drzim palecly at jsi statecnejsi nez ja :) Netusila jsem, ze s nachlazenim to oddaluji. Hlavne lezec a cajickuj at si brzy fit :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
29.9.15 12:21

@JulieFl drzim pesti, aby bylo vše v pořádku :kytka: Uvidíme :mrgreen:

@L82 taky me trápí viróza, teplota uz ustoupila, ale v pohodě ještě nejsem. Uz mi trosku leze čaj krkem :roll: Říkám si co pít jiného. Voda, čaj, voda, stává a dokola :zed: Opatruj se :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L82
255
29.9.15 13:02

Jj, holky diky, teplotu jsem nastesti nemela.
@JulieFl to je prave to, ze clovek nemuze nic.ja jak se nenajim, tak je zle, takze si to tam pristi tyden asi taky uziju :) ale je zajimave, ze u 1.tehu to vsechno probehlo v klidu, vydrzela jsem sedet, nejist a doma jsem taky musela lezet a to prisneji nez ted ;) holt uz jsem stara koza :D a nesu to vsechno nejak hur :? Hlavne, at ti ty vysledky dopadnou dobre a muzes neomezene bastit ;)
@Peka77 jj,mam stejne zarikavadlo voda, caj, voda :D hlavne, ze uz odesla teplota, to je dobre, tak taky preji brzke uzdraveni :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
29.9.15 13:48

@L82 ju, jsem rada též - hodně štěstí oběma a vůbec všem :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
29.9.15 21:56

Teda holky, jste se rozkecaly :-) Já jsem dnes 23+5 a do poradny jdu 15.10., takže počítám s tím, že taky vyfasuju žádanku na ten chutný test na těhu cukrovku :P a taky trpím na nízký tlak a vůbec mi nedělají dobře rána bez snídaně :lol: jinak takový dotaz, byla jsem minulou středu na ekg, protože mi začalo během dne dost silně tlouct srdce, jako bych ho cítila vprostřed hrudní kosti víc nahoře a tak dunivě tlouklo a hůř se mi dýchalo. Stalo se mi to 2 dny po sobě a několikrát. Dr (obvoďačka) mi řekla, že se s tím jako těhotná teď můžu setkávat častěji. Ekg bylo ok. Měla jste některá něco takového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí