Termin narození miminka listopad 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12072
5.5.14 11:40

Ještě jsem vám zapoměla napsat, že jsem, co se těhotenství týče, trochu exot. Vyrábím děti po skupinkách a pak je hubím, dokud tam není jenom jedno. Minule jsem čekala dvojčata a mám jednoho syna a tentokrát tam byly dokonce 3, pak 2 a teď už je tam zase jenom jedno. Bohužel je s tím spojené i to, že pak mám hodně rozhozené i hladiny hormonů. Takže to je asi jeden z důvodů, proč tak strašně zvracím a taky pak vychází blbě screening. Minule mě kvůli tomu hnali i na odběr plodové vody. Teď už bych na to nešla. Ve středu jdu na ten NT screening k doktorovi, který se na takovéhle exoty specializuje.

Holky, to bolení hlavy vám nezávidím. :-( To naštěstí moc neznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3305
5.5.14 11:43

@j.borufka tak to zkusím, až to zas nebudu moct vydržet, většinou nic nechci, kvůli miminku, ale někdy to jinak fakt nejde!!! :zed: a děkuju za radu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12072
5.5.14 11:44

Holky a už máte vybranou porodnici? Už je pomalu čas se tam hlásit. Alespoň tady v Praze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3305
5.5.14 11:52

@Kakachna Já pak pojedu nejspíš opět do Brna k Milosrdným.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Fag
1848
5.5.14 12:05

@Kakachna já se pokusím opět probojovat k Apolináři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7811
5.5.14 13:08

Ja budu rodit v Břeclave tady nic vybírat dopředu nemusím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
5.5.14 13:31

Ahoj holky! Dneska jsem byla na kontrole, vše ok, jen mimi je asi o pár dnů mladší (nechtělo se pořádně změřit), takže pokud se mi posune nakonec termín, rodit v listopadu nejspíš nestihnu :( Ale musím vám říct, byla jsem pěkně dojatá, jak jsem ho tam viděla! Až mi slzička ukápla! :D
@Fag já taky přemýšlím nad Apolinářem, máš s nimi zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3305
5.5.14 13:40

@korbi velká gratulace!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
5.5.14 13:54

Ahoj holky! :) já mám termín 12.11. zítra jdeme s přítelem na screening do Podolí, tak jsem na to zvědavá. Ráno jdu na odběry a v poledne na ultrazvuk. Řekli vám výsledky z krve hned?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12072
5.5.14 14:00

@korbi To je krásný! :-)
@nikiD Ty jdeš na odběry ve stejný den jako na ultrazvuk? Jsem myslela, že se mají dělat ty krevní testy asi 14 dnů před utz. :think: Já jdu ve středu k Apolináři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
5.5.14 14:03

@Kakachna Já chodím do Podolí i na normální kontroly. A doktorka mě takhle objednala, 7.30 odběry a 12.15 ultrazvuk a pak ještě na kontrolu k ní, tak mě právě zajímalo, jestli bude mít ty výsledky tak brzo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Fag
1848
5.5.14 14:06

@korbi já už tam rodila před 4 lety. Tenkrát se registrovalo osobně. Teď se to děla pres PC. Před registraci už mám, ale oficiální registrace je možná až 14+0tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
5.5.14 17:47

Já budu rodit také u nás, tedy ve Strakonicích, rodila jsem tu i syna a velká spokojenost. Navíc můj gynekolog je tu zástupce primáře, tak jsem ráda, že budu pod dozorem. :) To ležení mě fakt zničí, doufám, že bude vše v pohodě a budu moct brzy se synem na procházku. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12072
5.5.14 17:57

@Ivana1985 Ty také ležíš? A kvůli čemu? Kvůli krvácení? Omlouvám se, diskuzi jsem dočítala, ale nepamatuju si, co kdo psal. :oops:
Já už se tak strašně těším, až budu moct normálně žít! Hýbat se, jíst, nezvracet… Umírám tu nudou. Když se mi točí žaludek, tak nezvládám ani číst. je to mazec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
5.5.14 20:24

Ahoj holky, dneska mám pocit že asi umřu :,( celý den je mě zle, bolí mě hlava, v krku, mám teplotu…no úplně na prd…ještě že můj skoro manžel je tak úžasný a hezky se o mě/nás staral jak došel z práce. Doufám že ráno už to bude v rámci možností v pohodě :| snad ste měly lepší den než já/my ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí