Poradna duly
Jana Čurdová
Ještě jsem vám zapoměla napsat, že jsem, co se těhotenství týče, trochu exot. Vyrábím děti po skupinkách a pak je hubím, dokud tam není jenom jedno. Minule jsem čekala dvojčata a mám jednoho syna a tentokrát tam byly dokonce 3, pak 2 a teď už je tam zase jenom jedno. Bohužel je s tím spojené i to, že pak mám hodně rozhozené i hladiny hormonů. Takže to je asi jeden z důvodů, proč tak strašně zvracím a taky pak vychází blbě screening. Minule mě kvůli tomu hnali i na odběr plodové vody. Teď už bych na to nešla. Ve středu jdu na ten NT screening k doktorovi, který se na takovéhle exoty specializuje.
Holky, to bolení hlavy vám nezávidím.
To naštěstí moc neznám.
@j.borufka tak to zkusím, až to zas nebudu moct vydržet, většinou nic nechci, kvůli miminku, ale někdy to jinak fakt nejde!!!
a děkuju za radu!
Holky a už máte vybranou porodnici? Už je pomalu čas se tam hlásit. Alespoň tady v Praze.
Ahoj holky! Dneska jsem byla na kontrole, vše ok, jen mimi je asi o pár dnů mladší (nechtělo se pořádně změřit), takže pokud se mi posune nakonec termín, rodit v listopadu nejspíš nestihnu
Ale musím vám říct, byla jsem pěkně dojatá, jak jsem ho tam viděla! Až mi slzička ukápla! ![]()
@Fag já taky přemýšlím nad Apolinářem, máš s nimi zkušenost?
Ahoj holky!
já mám termín 12.11. zítra jdeme s přítelem na screening do Podolí, tak jsem na to zvědavá. Ráno jdu na odběry a v poledne na ultrazvuk. Řekli vám výsledky z krve hned?
@korbi To je krásný! ![]()
@nikiD Ty jdeš na odběry ve stejný den jako na ultrazvuk? Jsem myslela, že se mají dělat ty krevní testy asi 14 dnů před utz.
Já jdu ve středu k Apolináři.
@Kakachna Já chodím do Podolí i na normální kontroly. A doktorka mě takhle objednala, 7.30 odběry a 12.15 ultrazvuk a pak ještě na kontrolu k ní, tak mě právě zajímalo, jestli bude mít ty výsledky tak brzo.
@korbi já už tam rodila před 4 lety. Tenkrát se registrovalo osobně. Teď se to děla pres PC. Před registraci už mám, ale oficiální registrace je možná až 14+0tt.
Já budu rodit také u nás, tedy ve Strakonicích, rodila jsem tu i syna a velká spokojenost. Navíc můj gynekolog je tu zástupce primáře, tak jsem ráda, že budu pod dozorem.
To ležení mě fakt zničí, doufám, že bude vše v pohodě a budu moct brzy se synem na procházku. ![]()
@Ivana1985 Ty také ležíš? A kvůli čemu? Kvůli krvácení? Omlouvám se, diskuzi jsem dočítala, ale nepamatuju si, co kdo psal. ![]()
Já už se tak strašně těším, až budu moct normálně žít! Hýbat se, jíst, nezvracet… Umírám tu nudou. Když se mi točí žaludek, tak nezvládám ani číst. je to mazec.
Ahoj holky, dneska mám pocit že asi umřu
celý den je mě zle, bolí mě hlava, v krku, mám teplotu…no úplně na prd…ještě že můj skoro manžel je tak úžasný a hezky se o mě/nás staral jak došel z práce. Doufám že ráno už to bude v rámci možností v pohodě
snad ste měly lepší den než já/my ![]()