Poradna duly
Jana Čurdová
@ChZuzka Tak to moc závidím! A taky přeju, samozřejmě.
Snad ses s tím obědem nevařila nějak dlouho.
My byli dneska na screeningu všichni 3. Konečně už i malý věří, že mám miminko v bříšku. ![]()
@Ivana1985 Prosím Tě, zvracela jsi krev? Já do teď jenom trochu, ale teď jsem vyzvracela velký tmavý krvavý cucek, tak jsem z toho trochu nervózní. Neříkala Ti doktorka o tom něco?
@Kakachna ahoj,zvracet krev neni ok. Ty zvracis casto? Pokud ano tak sis s tim mohla poranit nejakou cevku. V tehotenstvi je vse vic prokrvene. Krev clovek neumi stravit a tak ji vyzvraci.
Zaludek te neboli? A byla jasna nebo uz tmava?
Ahojky holky, mohu se taky připojit?
termín mám 30.10 a je to naše třeťátko ![]()
@Kakachna já teda druhé těhu prozvracela celé od 4 týdne až do 37tt, ale krev jsem nezvracela nikdy a to ani při frekvenci
7× za den kolikrát
, a to krev máš pokaždé nebo jen včera? mohla ti klidně prasknout jen žílka, jídlo poškrábat jícen atd…ale asi by jsem to dr raději řekla, at nemáš ještě pak komlikace…
@Kakachna To ne, krev nikdy. Taky bych to raději dr řekla.
Jinak vítám nové těhulky.
Koukám, že já budu rodit poslední s termínem až kolem 20.11.
![]()
@Fag No jo, ale my jsme o týden menší.
Ono je to jedno, hlavně at jsou miminka zdravá, já jen že pak budu závidět, až to tu budou mít všichni za sebou.
![]()
@Ivana1985 treba je naopak vsechny predbehneme.
Oni budou prenaset a nase zkaticka budou chtit o par dni driv. ![]()
@Fag jo, máme to dobře promyšlené.
tak ještě aby to tak vyšlo.
Mně je jen divné, že jak jsem byla v sobotu na té ambulanci, tak mi doktor napsal zprávu, že jsem 11+2 a dle poslední MS 11+3, takže odpovídá.
No a můj DR tvrdí, že je o týden menší, ale je pravda že jsem tam naposled byla před 3 týdny
že by to tak rychle dohnalo? ![]()
@Ivana1985 ono se to v tehle velikosti spatne meri. Milimetr sem milimetr tak a hned je jiny vysledek. Pockej na screening ten je presnejsi. Dohnat to urcite mohl.
Ja v prvnim tehotenstvi mela porad ukazkovou velikost.Ale na 20tt byl najednou o tyden mensi. Vznikla trochu panika, ale uz o tyden pozdeji mel opet svou spravnou velikost.
Dulezite je ze roste a vse je ok.
@Fag Pravda, počkám si do středy a uvidíme.
Taky si říkám, že taky asi záleží v jaké je zrovna poloze. Hlavně že mu tlouklo srdíčko a kopalo. ![]()