Poradna duly
Jana Čurdová
My se teda kvůli prckovi nebereme. Jak říkám svatbu plánujeme od listopadu někdy a prcka jsme zplodili někdy kolem února.
Bylo to takové nečekaně čekané. V podstatě teď už je to jedno, jestli to přišlo kolem svatby nebo 3 měsíce před svatbou. ![]()
@Ivana1985 Jsme na tom podobně. Pro kluka jméno máme, ale pro holku se nám žádné nelíbí.
@Ivana1985 my už se o miminko snažili dlouho, takže jména jsme taky vymyšlená měli
přítel trval na českých jménech, já chtěla nějaké cizí, tak jsme vybrali takové, které mají oba tvary ![]()
@Ivana1985 my jsme o nich jeste nepremysleli, ale jakmile budeme mit za sebou screening a budeme vedet, ze je mimco zdrave, zacneme se dohadovat
jaka mate ta jmena? Jsem zvedava!
@adelalala Tak u nás je to jednoduché, páč si ho vyberu já.
Přítel totiž chtěl prvního syna po něm, taková rodinná tradice, takže máme Káju
Nejdřív jsem to jméno proklínala, ale dnes už bych mu ani jiné nedala.
@nikiD A jaké máte vymyšlené pro holku? já mám pro druhé, v případě že to bude kluk Michael. ![]()
@Ivana1985 My máme pro kluka Matyáš. Nejdříve jsme chtěli Jakuba, ale pak jsme si to nějak rozmysleli. ![]()
Ahoj holky. Tak jsem konzultovala to svoje zvracení krve. Dostala jsem na žaludek helicid. Ale kdyby se to opakovalo, musím na vyšetření.
Všechny dáte jméno po příteli? Já jsem v tomhle asi divná, ale já bych to neudělala. Nic bych nevyřizovala a až by si mě vzal, tak bychom změnili i jméno dítěte. Já jsem ras.
Jinak my jsme spolu s většími a menšimi pauzami (různého druhu) už od střední, ani nechci počítat, jak dlouho to je. Manželé budeme teď v květnu 4 roky.
A jaká máte vymyšlená jména? Potřebuju isnpiraci. ![]()
Teď zrovna pěkně blivno a tvrdne mi břicho, ale jinak se to asi pomalu lepší. Děkuju za optání. Co ostatní marodi a poblijóni, jak vám je?
@adelalala Matyáš je moc pěkný.
Já chtěla holku Elišku i jsem jí měla napsanou v případě, kdyby se nám místo kluka narodila holka, jenže dnes už jsou jen kolem mě osobně 3, takže nic. ![]()
@Kakachna jsem rada, že jsi vyrazila k MUDr. Snad se to už nebude opakovat.
@Ivana1985 Jo Elišku jsem taky myslela, pak taky Terezku. Ale pro tu holku je to složité, ani nevím proč. Ale jinak Matyáše v případě kluka máme na 99%.
@Kakachna Tak aspoň něco, že ti dr dal.
No, jinak mi je střídavě, chvilku je to lepší a pak zase horší. Nevim čím to je, ale mně je teda hůř večer než ráno. ![]()
@Ivana1985 Mám to stejně. Nejvíc bleju ráno a pak se to začne zase horšit k večeru.
@Ivana1985 ono to jméno určitě přijde
já právě nechtěla jméno, které znám a přiřadím si ke konkrétnímu člověku..
takže Chloe ![]()