Termin narození miminka listopad 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
285
9.5.14 17:18

My se teda kvůli prckovi nebereme. Jak říkám svatbu plánujeme od listopadu někdy a prcka jsme zplodili někdy kolem února. :) Bylo to takové nečekaně čekané. V podstatě teď už je to jedno, jestli to přišlo kolem svatby nebo 3 měsíce před svatbou. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
9.5.14 17:20

@Ivana1985 Jsme na tom podobně. Pro kluka jméno máme, ale pro holku se nám žádné nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
9.5.14 17:20

@Ivana1985 my už se o miminko snažili dlouho, takže jména jsme taky vymyšlená měli :) přítel trval na českých jménech, já chtěla nějaké cizí, tak jsme vybrali takové, které mají oba tvary :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
9.5.14 17:24

@Ivana1985 my jsme o nich jeste nepremysleli, ale jakmile budeme mit za sebou screening a budeme vedet, ze je mimco zdrave, zacneme se dohadovat :D jaka mate ta jmena? Jsem zvedava!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
9.5.14 17:27

@adelalala Tak u nás je to jednoduché, páč si ho vyberu já. :D Přítel totiž chtěl prvního syna po něm, taková rodinná tradice, takže máme Káju :D Nejdřív jsem to jméno proklínala, ale dnes už bych mu ani jiné nedala. :mrgreen: @nikiD A jaké máte vymyšlené pro holku? já mám pro druhé, v případě že to bude kluk Michael. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
9.5.14 17:29

@Ivana1985 My máme pro kluka Matyáš. Nejdříve jsme chtěli Jakuba, ale pak jsme si to nějak rozmysleli. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12072
9.5.14 17:30

Ahoj holky. Tak jsem konzultovala to svoje zvracení krve. Dostala jsem na žaludek helicid. Ale kdyby se to opakovalo, musím na vyšetření.

Všechny dáte jméno po příteli? Já jsem v tomhle asi divná, ale já bych to neudělala. Nic bych nevyřizovala a až by si mě vzal, tak bychom změnili i jméno dítěte. Já jsem ras. :mrgreen: Jinak my jsme spolu s většími a menšimi pauzami (různého druhu) už od střední, ani nechci počítat, jak dlouho to je. Manželé budeme teď v květnu 4 roky.

A jaká máte vymyšlená jména? Potřebuju isnpiraci.  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
9.5.14 17:31

@Kakachna a uz je ti lip?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12072
9.5.14 17:33

Teď zrovna pěkně blivno a tvrdne mi břicho, ale jinak se to asi pomalu lepší. Děkuju za optání. Co ostatní marodi a poblijóni, jak vám je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
9.5.14 17:34

@adelalala Matyáš je moc pěkný. ;) Já chtěla holku Elišku i jsem jí měla napsanou v případě, kdyby se nám místo kluka narodila holka, jenže dnes už jsou jen kolem mě osobně 3, takže nic. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Fag
1848
9.5.14 17:34

@Kakachna jsem rada, že jsi vyrazila k MUDr. Snad se to už nebude opakovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
9.5.14 17:36

@Ivana1985 Jo Elišku jsem taky myslela, pak taky Terezku. Ale pro tu holku je to složité, ani nevím proč. Ale jinak Matyáše v případě kluka máme na 99%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
9.5.14 17:36

@Kakachna Tak aspoň něco, že ti dr dal. ;) No, jinak mi je střídavě, chvilku je to lepší a pak zase horší. Nevim čím to je, ale mně je teda hůř večer než ráno. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12072
9.5.14 17:38

@Ivana1985 Mám to stejně. Nejvíc bleju ráno a pak se to začne zase horšit k večeru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
9.5.14 17:38

@Ivana1985 ono to jméno určitě přijde :) já právě nechtěla jméno, které znám a přiřadím si ke konkrétnímu člověku.. :) takže Chloe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí