Poradna duly
Jana Čurdová
@Fag Ale Magdalena je pěkné jméno.
Moje neteř je ale Maruška a říkáme jí Majda, takže to Magdalena je dost obdobné jako Majda asi.
@Fag
si mě pobavila. No, už jsem si zvykla, že mám doma Káju, ale nevim proč, vždy si vzpomenu na Káju Kroupu ze slunce seno. ![]()
@nikiD píše:
Zrovna jsem se chtěla zeptat, jak to děláte s příjmením, jestli necháváte po tatínkovijá právě nechci, aby se mimi jmenovalo jinak než já, ale taky z toho přítele nechci takhle vyškrtnout.. tak hold budeme tu svatbu muset zvládnout už tohle léto
Taky se vemem tohle leto.
koncem cervence to planujeme.
@Bobiše velká svatba nebo něco menšího?
my se právě nemůžeme dohodnout, přítel chce velkou svatbu a já na to úplně moc nejsem.. ![]()
@adelalala já proti Magdaléně nic nemám. Ale vždy jsem chtěla Madeleine čteno Madlen. Ještě je možnost, že by byla psaná po Česku Madlen.
@Ivana1985 u nás to bude určitě Kája nebo Karlos. Při jméně Karel se mi vybavuje jeden kolega v práci a to je strašný materiál. ![]()
@Fag Madlen je moc hezký. Kdyby byl náš syn holka, tak by byl buď Magdaléna nebo Emílie. Takže Majda nebo Emilka.
Ale teď asi začnou boje znovu. My chtěli pro syna oba české jméno. Jenomže jsme se nemohli dohodnout. Já strašně chtěla Mikuláše. Muž chtěl Aleše. Mikuláš Aleš nám přišlo už fakt moc, tak máme nečeského Sebastiana. Ale taky je to trochu tradice, v mužově rodině byl Šebestián. A příbuzní z jeho strany mu i říkají Šebku nebo Šebíku.
@Fag píše:
@Ivana1985 u nás to bude určitě Kája nebo Karlos. Při jméně Karel se mi vybavuje jeden kolega v práci a to je strašný materiál.
@nikiD píše:
@Bobiše velká svatba nebo něco menšího?my se právě nemůžeme dohodnout, přítel chce velkou svatbu a já na to úplně moc nejsem..
Malou. Do kostela muze prijit kdo chce, ale na hostinu to krouham. Nejsou penize. Ted vybavicka, vse moc stoji. Ale ke mala nevadi.
chcem se hlavne vzit.
budu vlastne v 6 mesici, asi to bude mazec. ![]()
@nikiD Upřímně? Naplánujte si takovou akorát. My jsme došli k číslu 71 lidí na svatbě. Vyškrtali jsme asi 20 lidí. Máme veliké rodiny a hodně kamarádů, ale snažili jsme se to omezit. Dnes vím, že kdyby nás bylo 10, tak by to bylo lepší. 71 lidí na svatbu je opravdu dost. Bylo to fakt dost zařizování a normálně už mam trauma, aby všechno za těch 14 dnů vyšlo.
Holky, moc vám závidím, že máte svatbu ještě před sebou. Hrozně ráda na to vzpomínám. A moc jsem si užila i to zařizování. Ale teda při představě, že bych se měla vávat zrovna teď, to snad radši umřu.
@Kakachna s mužskýma jsou vždycky boje. Z Mikuláše a Aleše udělat Sebastiana je dobrý zvrat. ![]()
@Kakachna manžel teď říkal proč jste nedali jméno Mikeše.
Jste to mohli spojit. ![]()