Termin narození miminka listopad 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1531
9.5.14 19:38

My máme jména vymyšlená už hodně dlouho. od střední. chtěli bysme Lukáška po tatínkovi a holčičku Lily, ale zase si říkám, že až bude velká tak jí to asi bude štvát. v kalendáři je Lilian tak ji asi dáme s tím že jí stejně všichni budou říkat Lily- co myslíte??? :nevim:
hrozně moc bysme chtěli miminko pokřtít, ale to nám asi neprojde když nejsme svoji :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12072
9.5.14 19:48

@Fag Vítání občánků muž taky nechtěl, to je podle něj jenom šaškárna. Ale to jsem neprotestovala, bylo mi to jedno. Chtěla jsem křest. Máme to hodně podobné, jako u vás. Obřad jsme měli církevní. Pokřetění nejsme ani jeden, nejsme z věřících rodin, ale oba se věřící být cítíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12072
9.5.14 19:50

Já ještě zvažuju, že bych se nechala pokřtít teď v těhotenství, jestli mi bude později lépe. Uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
9.5.14 19:59

@miruska11 My taky nejsme svoji a syna máme pokřtěného. ;)
Jinak já o to moc nestála, spíš jsem to udělala kvůli tomu mému a tchýni, ta si to hlavně vybojovala. :roll: Museli jsme chodit na sezení, tuším že jednou týdně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Fag
1848
9.5.14 20:01

@Kakachna a vy chodite pravidelne do kostela? Moje sestrenice byla pokrtena az v dospelosti, ale ta chodila tyden co tyden do kostela.
To je paradni, ze jste meli cirkevni obrat a nejste pokrteny. To bylo na dlouho nez vam to povolili vid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1529
9.5.14 20:13

My jsme se na jménech dohodli včera večer :-) kluk mube to příteli ale mi se to jmého strašně líbí i tak :-) bude to Tomáš :-)

a holčička bude pro mě dost netradiční :-D a vymyslel ho přítel :-) Elizabeth :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
9.5.14 20:14

@ChZuzka Zuzi tak vymysli i pro mojí holčičku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1529
9.5.14 20:20

@adelalala: mi se strašně líbilo jméno Elena :-) to byl můj favorit jinak další jména mi razantně zamítl :-( když mi bylo 12 tak jsem chtěla Julii… jinak další jména co jsem navrhovala byla Sára, Ema

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
9.5.14 20:22

@ChZuzka Emičku má teď moje kámoška. No my si asi ponecháme tu Terezku, Elišku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1529
9.5.14 20:28

@adelalala: jo Ališka je taky super to je pěkné pohádkové jméno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
9.5.14 20:33

@ChZuzka Ale je to hodně časté jméno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1529
9.5.14 20:46

@adelalala: je na 53 místě četnosti jména a tereza na 35 místě :-)

http://www.nasejmena.cz/nj/info.php

tady najdeš každé jméno a kolik lidí ho má :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1531
9.5.14 21:02

@Ivana1985 no to je super že to jde, já pokřtěná nejsem, ale přítelova rodina chodi do kostela pravidelně a já si vždy přála svatbu v kostele, na to jsme se ptali a můžeme se tam vzít, že se o to zažádá někde v Praze atd. ale jde to. S tím křtem jsem ráda, když by to šlo udělat. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
9.5.14 21:17

@miruska11 Jo jo jde, já také nejsem křtěná. :kytka: Ono je to v každém městě asi jiné, ale pamatuji si, že jsme museli chodit k farářovi, nevim už kolik těch sezení bylo a pak nám řekl termín a bylo to. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
9.5.14 21:30

@adelalala Tak to gratuluji k svatbe, a hlavně ať se vám vydaří počasí..Jinak naše mimi bylo na svatbě :D kterou jsme měly minulý měsíc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí