Poradna duly
Jana Čurdová
@Ivana1985 Jsem někde četla, že prej když jsi v klidu – není ti špatně a tak, tak prej čekáš kluka. Holka dává víc zabrat. ![]()
@Ivana1985 To je fajn, že je Ti líp! Snad bude brzo dobře i večer. U mě bylo ráno zase děs.
@Kakachna: tyhle jména má vybrané adelalala
já mám pro holčičku vybranou Elizabeth ![]()
Ještě mi ta jména pro holku nechválil skoromanžel.
Pořád to vidím bledě.
@adelalala: no to je otázka jestli je schválí… pro mě Eliška je moc krásné jméno
já jména co jsem měla vybrané tak mi byly razantně zamítnuté a jména co vybral Tom tak jsem zase zamítla já ![]()
Jak tu někdo psal, že by chtěl Lily, tak jsem se dívala a jde dát i Lily nebo Lilly. Nemusí bít Lilian.
@adelalala u nás v rodině se většinou víc zvrací s klukama, než s holkama, tak jsem zvědavá. ![]()
@ChZuzka Zatím jsme se vždycky dohodli.
Konečné slovo máme oba. Tak je to dobré. ![]()
@Kakachna Mně to bylo jedno, co to bude. Všude mi vyšel kluk. Takže jsem ve fázi, kdy chci víc kluka, ale nejdůležitější je, aby se to mělo k světu a bylo to zdravé. ![]()
@Kakachna: Lily je pěkné jméno
taky se mi líbí
někde tady jsem četla něco o nějaké chtré knize se jmény které můžou být ale nebyl tam žádný odkaz ![]()
@ChZuzka Tu máme doma (teda měli jsme, zrovna jí má půjčenou příbuzná). Jmenuje se Jak se bude vaše dítě jmenovat? (nebo tak nějak) od Miroslavy Knappové. A je fáákt tlustá!
Bych řekla, že skoro člověku víc zamotá hlavu, nž pomůže. ![]()
@adelalala Tak u mě to tak bylo na 100%. Když jsem čekala Káju, tak jsem měla celé těhotenství pohodové. Vlastně kdyby do mě nekopal, tak ani nevim, že jsem těhotná.
A teď mi bylo pořád zle, od začátku a navíc do toho to krvácení.
Takže pokud se ta teorie potvrdí, měla bych čekat holku.
Je mi to ale opravdu šumák, já hlavně chci, aby to bylo zdravé. ![]()
@Ivana1985 No tak jsme zvědavá, co si napíšeme za pár týdnů jak jsme na tom. ![]()
@Kakachna Děkuji, já ti taky přeji ať je ti líp.
Mělo by to odeznít s druhým trimestrem, tak držím pěstí ať to tak skutečně je. ![]()
@Ivana1985 Tak teoriím, že by to mělo odeznít s druhým trimestrem už po minulém těhotenství nevěřím.
Btw já už v druhém trimestru jsem.
Ale lépší to je, to zase jo.
@adelalala I já, vnitřně si přeji holčičku, ale jsem připravena na verdikt, že čekám kluka.
Třeba mi to řekne už ve středu. Kamarádky co k němu chodí, tak jedné to řekl v 11tt a druhý ve 12tt, ale je fakt že jim to pak potvrdil až okolo 18tt, protože tam leželi s kříženýma nožičkama.
A hlavně u obou se trefil. ![]()