Narozeninové překvapení

89
16.5.18 15:14

Narozeninové překvapení

Ahoj holky, nedělala jste některá narozeninové překvápko pro partnera? Většinou vymýšlím jednodenní akce ( minulý rok jsem na jeho kulatiny pronajala chatu, pozvala jeho kamarády a z domova až tam cca 30 km, jsem mu udělala z kešek (geocatching) cestu až na tu chatu) předloni jsem nám sbalila kufry, dala je do kufru auta, což nevěděl a řekla mu, že se jedeme podívat na zámek a pak někam na oběd, kam jsme jeli, ale pak jsem ho zavezla na Šumavu, kde jsme byli 5 dní na hotelu a užívali si přírodu…jsme spolu 8 let a dělám podobné akce pořád, ale nějak mi dochází nápady… máme 9měsíční dceru, tak můžeme vypadnout max.na jeden den. Nemáte někdo originální nápad? :oops: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
kytkalenka
16.5.18 15:57

Můj přítel má příští týden 40, největší dárek dostane až v červenci-dceru:-) Ale jako překvapení dostane poukaz na pilotování letadla. Nikdy neletěl, tak si myslím, že to pro něj bude zážitek, ještě jsem uvažovala o letu helikoptérou.

• Citovat
  • Upravit
167
16.5.18 16:07

Co si udělat nějaký wellness večer? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
17.5.18 13:57

@klára.h12 my jsme spíš na aktivnější akce než válení :roll: wellness nám moc neříká :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
17.5.18 16:08

@Wespery1
To máš asi pravdu no :D :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...