Narůžovělá barva ve výtoku

Andulinečka
24.10.10 13:35

Narůžovělá barva ve výtoku

Ahojte,holky měla jste některá narůžovělou barvu ve výtoku?Jsem ve 35.tt a stalo se mi to tak před 14 dny ale protože trpím výtoky celé těhotenství i před tak jsem si myslela,že je to jen nějaká růžová barva na intimce,že to určitě není k výtoku.No a doktorovi jsem to zapoměla říct ale na ultrazvuku bylo vše v pořádku,tak jsem k tomu už nepřikládala pozornost.No a tedˇ když jsem byla na kontrole tak taky vše v pořádku a na druhý den po kontrole jsem tu růžovou objevila znovu a na druhý den taky ale jen strašně světlounkou barvu,kdybych se nepodívalal zblízka,tak by to ani nebylo vidět a tedˇ zase nic,tak nevím co by to mohlo být.Docela mě vyděsilo jedno téma :pocitac: ,kde to prý může být i odlučování placenty ale to si myslím,že bych asi začala krvácet a bylo to každý den? :nevim: Nebo snad s čípku?No a výtok začal trošku svědit a jsou v něm hrudky a je někdy takový do hráškově zelena,to si myslím,že budou kvasinky. :oops: Ale myslím si,že snad ta růžová barva nemá s tím výtokem nic společeného. :nevim: :-( :mavam: Na kontrolu mám jít až 3.11. příští středu.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18223
24.10.10 13:38

Ahoj, ja jsem v tomhle teda trochu neorientovaná, ještě jsem nerodila, ale není to třeba hlenová zátka? Že by začala odcházet?
Jinak jestli máš problémy s výtokem tak upaluj k doktorovi! ať se to začne včas léčit. Asi nějaký zánět a ta růžová může být i z toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
24.10.10 13:46

Podle mě je to růžový hlenová zátka - někdy odchází pomalu a po trochách, ale asi bych si raději zavolala na gyndu nebo do porodnice a zeptala se
A ty hrudky budou kvasinky, s tím bys měla co nejdřív, abys to vyléčila, než budeš rodit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
24.10.10 13:53

mě ještě napadlo jestli to není po tom vyšetření. Mě kolikrát gynekolog upozorňoval že můžu trochu špinit :nevim:

jinak by to mohla být ta zátka a nebo u mě takto vypadala odtékající plodovka,a le ta když začne téct tak už nepřestane, takže to asi nebude. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
24.10.10 14:04

No jo, po kontrolách ke konci jsem to taky vlastně mívala. Pro klid bych si zavolala nebo šla dřív na gyndu :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andulinečka
24.10.10 14:26

Holky děkuji za pomoc.Já si asi raději zítra zavolám k doktorovi a zeptám se jestli nemám raději přijet.Mám s toho docela strach ale zase si myslím,že miminku už v tomhle týdnu snad nic nehrozí jen ten předčasný porod :?: :nevim: Jinak pohyby cítím.Kdyby to byla plodová voda,tak by to možná bylo nějak vidět na tom ultrazvuku když se mi to stalo před těmi 14 dny ale nic vše v pořádku a asi by fakt odcházela pořád.Tím výtokem trpím od začátku a tedˇ jsou to asi ty kvasinky,doktor mi tenkrát říkal,že kvasinky mají hodně těhotný ale když to neobtěžuje tak je to o.k. nějaké malé svědění bych vydržela ale trvá to už 4 dny a nic nepřestává-ach jo.Pomůže jen se jít opláchnout ale pak to začně zase :-(

• Citovat
  • Upravit
598
24.10.10 17:26

Mně se tohle stalo před 3mi dny, volala jsem hnedka ráno své porodní asistentce (žiju v zahraničí, tady se nechodí k doktorovi, ale k asistentce) a ta říkala, že se nemám obávat, že je docela normální a že to má hodně žen a pokud mě nic nebolí a netrvá to více dní, tak se nemám strachovat.. od té doby nic, tak jsem se uklidnila a věřím, že je to tak :)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
24.10.10 17:30

Mě v těhu na gyndě doporučili zaváděcí lactobacily, ale to jen tak na lehký svědění, pokud bys ty kvasinky už měla moc, tak nevím jestli to pomůže :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2654
24.10.10 20:01

Ahoj…já to měla taky asi od 35. tt po vaginálním vyšetření.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
24.10.10 20:18

Ahoj měla jsem to také vždy po vyšetření :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andulinečka
24.10.10 21:19

Ahojte,je možné,že to i po tom vyšetření bylo ale nějak moc mě vaginálně nikdy nevyšetřuje jen vždy zkouší jestli jsem zavřená nic víc.Myslím,že kdyby to bylo třeba to odlučování placenty :evil: ,tak bych asi měla bolesti a krvácela.Trošku jsem se uklidnila a pokud to svědění ve výtoku bude dál i zítra pak bych tam zavolala,pokud ustane nebudu plašit a počkám týden na kontrolu.Před týdnem jsem byla zavřená,tak si myslím,že kvasinky se k mimiškovi nedostanou :nevim: a navíc k nám má přijet v úterý porodní asistentka-povykládat o porodu atd.....tak se jí o tom můžu zmínit,třeba bude vědět a poradí mi. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Andulinečka
25.10.10 17:38

Tak holky svědění se hodně od včerejška zlepšilo už to skoro vůbec nevnímám a skoro to přestalo.jen mě začalo dnesk a bolet v levém podbříšku od rána a bolí to v kuse pořád.Myslíte,že by to mohly být poslíčci?nevím zda u prvního mimi bývají a tak brzy ke konci 35.tt? :oops: :nevim: :nevim: Napřed jsem se bála,jestli to není k tomu výtoku a nemám třeba nějaký hrozný zánět ale to by se mi musel ten výtok a svědění podle mě hodně zhoršit ale spíš to přestává tak k tomu to asi nebude. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2654
26.10.10 06:41

No poslíčci to klidně můžou být,ale nebudou Ti te´d asi v 37. týdnu dělat ještě test na streptokoka?To by taky mohl být ten výtok.....Já streptokoka měla tak mi museli při porodu píchnout antibiotika,aby to nepřešlo na mimíska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andulinečka
26.10.10 08:07

Taky jsem slyšela,že se má dělat test na stereptokoka a snad mi ho udělají :cert: No a ten výtok dneska zase začal svědit a to jsem byla ráda že je to možná zamnou.Tak zítra volám k doktorovi a zajedu tam.Poradnu mám až za týden ale to je dlouho a nechci nic zanedbat.Radši :oops: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Andulinečka
26.10.10 18:13

Tak holky dneska jsem měla opět růžovou ve výtoku :nevim: :-x tak zítra jedeme k doktorovi.Byla tady u nás dneska porodní asistentka a říkala,že prý to může pomaličku odcházet hlenová zátka a nebo podrážděný děložní čípek,s toho výtoku,tak nevím :nevim: Do porodu mám ještě 4-5 týdnů,tak snad to ta zátka nebude :think: :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky