Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
O charakteru zetaka asi netřeba mluvit, že se něčeho takového domáhá mi přijde absurdní. Lepší bude pro všechny když se postaví na vlastní nohy a okusi krásu hypotéky. Mohou si pak bydlení uzpůsobit. Jestli má chlap holý zadek, tak se snaží jít na to nejrychlejsi cestou. Za této situace bych taky neprepisoval. Max bych dceří pomohl se zakládám na hypo… Celkově hodně manipulativni, pokud se nafouknou nemyslím, že je chyba u vás. Leda že by byla dcera moc rozmazlena.
Mě se líbí to myšlení zetě. On sám nedá do baráku ani korunu protože co když půjdou do sebe tak z cizího nic nedostane. Vlastně nevěří, že to manželství vydrží a jednou bude dům manželky (takže i jeho). Ale vy máte v to manželství věřit a dát mu půlku baráku.
Anonymni - udelej to tak jak to citis. Z toho co jsem cetla mam pocit, ze ten dum nechces prepisovat. Tak to nedelej! Zeťe nebudu rozebirat - nevim jaky je a z par radku nebudu delat zavery ze je vycurany apod. Rozumim mu v tom, ze nechce investovat do neceho co neni jeho. V rodine zase svagrova investovala do domu tchyne kde s ni bydlela. Po 20ti letech kvuli tchyni z toho domu odesla a v 50ti si hleda byt na hypoteku a nemusim ani rikat jakmjenz toho nadsena a ze si rve vlasy, ze byla blba. A taky za tu dobu si mohla koupit byt a pronajimat ho, uz ho mohla mit zplaceny a mohla jit bydlet tam. Nicmene, ale reseni je opravdu to aby si zeť nasel jiny dum nebo byt a ten bud pronajimal a dal bydlel u vas anebo se do nej s dcerou rovnou odstehoval. A v pripade, ze bude delat zeť natlaky tak jim rict, ze je vam to lito, ale ze bude lepsi at se odstehuji aby bydleni nedelalo zlou krev.