Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, v neděli jsem dostala menstruaci, tak jsem si nasadila antikoncepci (pilulky) tak, jako mi řekla gynekoložka. Chci se zeptat, zda by po nasazení měla menstruace skončit, nebo měla normálně trvat 5-6 dní jako vždy. Protože dnes je to 3. den co prášky beru a stále menstruaci mám. Popřípadě jestli by to místo menstruace mohlo být mimonestruační krvácení, které je vedlejší účinek při nasazeni antikoncepce, v tom případě jak dlouho to trvá. Předem moc děkuji za odpovědi.
Pojede normálně, taky jsem to tak měla. A až doberes plato, v pauze buď 7 dní nebo 4,záleží jakou máš Antinu, přijdou.
@onajeblond takže teď třeba v pátek skončí a pak normálně doberu plato a příjde znova?
@anuok ano, ale nemusí přijít hned první den v té pauze, když nepřijde tak žádná panika jo, má na to 7 dní při antine která má 21/7, mě třeba chodí až 3 den. ![]()
@onajeblond Lynely, mám nízkohormonální a hlavně jsem měla kvůli hormonům problémy s maštěním vlasů, takže mi byla doporučena tahle.
@anuok aha, taky mám nizkohormonalni, a může se stát že Má nepřijde nebo budeš jen spinit, to se u nich taky stává, že se nestíhá dotvorit sliznice. Tak jen tak mimo téma 😁