Naše miminka

2047
7.1.09 16:18

Naše miminka

Zdravím všechny maminky, mám doma miminko. Jsou mu dva měsíce a ráda bych se někam k Vám „nacpala“, ale nevím kam, protože někde už jste sehraná parta. Mám vymyslet nový deníček pro ty, co mají miminka? Nemám si s kým vyměnit zkušenosti, poradit se, pokecat apod. Sice už mám tří letá dvojčátka, ale spoustu věcí jsem zapoměla a ráda se dozvím i něco nového. PŘIDÁ SE NĚKDO KE MĚ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4242
7.1.09 16:57

Kykousku , ja bych se normalne pridala dle mesice narozeni tveho mimi do diskuze, nebo treba/taky k dvojcatum a nebo podle mista bydleni, parta neparta :wink:
Ja se k holkam do dubna pridala taky az po porodu, tak 2 mesice, ted uz nevim 8) , nektere holky i pozdeji a je to v pohode :P Smirovala jsem je dyl, ale nejak jsem se nezapojila :lol:
No a je to super, teda nevim, jestli me tajne nedrbou pres SZ :lol: :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
7.1.09 17:04

Kykousku, ja myslim, ze se taky klidne muzes nekam jeste zaradit (snad ta diskuse nebude jeste uzamcena), zkus si najit svuj mesic porodu :wink:

Veru, jasne, nemame nic jinyho na praci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
7.1.09 17:07

To rikam, nejen, ze me drbou pres SZ a jeste me smirujou, na jaky diskuze prispivam 8) :lol: :lol: :wink: :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
7.1.09 17:10

Aby mě ale nevyhodili :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
7.1.09 17:21

Tak měsíc porodu bych našla. I něco kolem, ale ty diskuze zanikly. Nikdo tam už nepíše. Tak uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
7.1.09 18:44
Kykoušek píše:
Tak měsíc porodu bych našla. I něco kolem, ale ty diskuze zanikly. Nikdo tam už nepíše. Tak uvidíme…

Kykoušku,tak to už jsou asi zamknutí. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
7.1.09 20:04

Ani já jsem se nemohla přidat k těm, co mají mimí stejně narozený jako já … jsoíu zamčený :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
7.1.09 20:34

Taky nikoho nemůžu sehnat :? Našla jsem listopad 2008, ale tam píšou jen holky občas. Nic proti nim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2661
7.1.09 21:11

Já si myslím, že by to šlo i do té zamčené. Mě děvčata taky vzala. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie