Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Zdravím všechny maminky, mám doma miminko. Jsou mu dva měsíce a ráda bych se někam k Vám „nacpala“, ale nevím kam, protože někde už jste sehraná parta. Mám vymyslet nový deníček pro ty, co mají miminka? Nemám si s kým vyměnit zkušenosti, poradit se, pokecat apod. Sice už mám tří letá dvojčátka, ale spoustu věcí jsem zapoměla a ráda se dozvím i něco nového. PŘIDÁ SE NĚKDO KE MĚ?
Kykousku , ja bych se normalne pridala dle mesice narozeni tveho mimi do diskuze, nebo treba/taky k dvojcatum a nebo podle mista bydleni, parta neparta ![]()
Ja se k holkam do dubna pridala taky az po porodu, tak 2 mesice, ted uz nevim
, nektere holky i pozdeji a je to v pohode
Smirovala jsem je dyl, ale nejak jsem se nezapojila ![]()
No a je to super, teda nevim, jestli me tajne nedrbou pres SZ
![]()
Kykousku, ja myslim, ze se taky klidne muzes nekam jeste zaradit (snad ta diskuse nebude jeste uzamcena), zkus si najit svuj mesic porodu ![]()
Veru, jasne, nemame nic jinyho na praci ![]()
To rikam, nejen, ze me drbou pres SZ a jeste me smirujou, na jaky diskuze prispivam
![]()
Tak měsíc porodu bych našla. I něco kolem, ale ty diskuze zanikly. Nikdo tam už nepíše. Tak uvidíme…
Kykoušek píše:
Tak měsíc porodu bych našla. I něco kolem, ale ty diskuze zanikly. Nikdo tam už nepíše. Tak uvidíme…
Kykoušku,tak to už jsou asi zamknutí. ![]()
Ani já jsem se nemohla přidat k těm, co mají mimí stejně narozený jako já … jsoíu zamčený ![]()
Taky nikoho nemůžu sehnat
Našla jsem listopad 2008, ale tam píšou jen holky občas. Nic proti nim ![]()
Já si myslím, že by to šlo i do té zamčené. Mě děvčata taky vzala. ![]()