Naše skvělá vláda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3270
23.2.11 08:56
mag píše:
Takže ten nemajetný nezaplatí zase pokutu žádnou a já jo, no myslím, že přemýšlíte úplně stejně jako oni :mrgreen:

Proč by nemajetný nezaplatil pokutu?Když můžou strhávat z přidělených sociálních dávek exekutorovi tak můžou i pokuty ne?Když pomineme ty vyjímky co si jezdí pro dávky v Audinách tak jsem teda neviděla"typické" pobírače dávek jednak řídit auto natož pak nějaký fáro.

Příspěvek upraven 23.02.11 v 09:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3802
23.2.11 08:58

Nekdo tu psal, ze by nemajetny nemel platit vubec?
Proste kdyz se bude platita za prekroceni rychlosti treba jedno procento z prijmu, tak to bude spravedlive, ne? Nam jde o to, aby platily vsichni stejne a navic by tento system prinesl statu vice penez.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
23.2.11 09:04
cernus píše:
Proste kdyz se bude platita za prekroceni rychlosti treba jedno procento z prijmu, tak to bude spravedlive, ne? Nam jde o to, aby platily vsichni stejne a navic by tento system prinesl statu vice penez.

S tím naprosto souhlasím.Jedině tohle je způsob,jak pokutovat spravedlivě,aby v případě nějaké pokuty pocítil její výši každý stejnou měrou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
23.2.11 09:27
Jaruše píše:
cernus píše:
Proste kdyz se bude platita za prekroceni rychlosti treba jedno procento z prijmu, tak to bude spravedlive, ne? Nam jde o to, aby platily vsichni stejne a navic by tento system prinesl statu vice penez.

Tak tak, navic kdyz cutalista Baros jel ve Francii svym farem pres 200 km/hodina tak mu auto za par mega zabavili a nikdo se nad tim nepozastavoval.
Nebo ted ten hokejista Duda co namlatil chodci - tomu bych toho bavoraka sebrala a jeste mu dala paragraf za obecne ohrozeni a napadeni…

Je nechci pausalizovat, ale nejhorsi mi prijdou mladi frajirci v Audinach, tuhle mne predjizdel nejaky dement na rozbitem zeleznicnim prechodu. A jak rika manzel - mit BMW - to uz je diagnoza :lol:
I kdyz nepopiram, ze nebylo prijemne mit na vikend pujcenou X5 :-)

• Citovat
  • Upravit
466
23.2.11 10:28
mmonica píše:
v CR je [ V CR je vzdy jedna socialni reforma: obrat hlavne lidi co makaj aby ti vychytralci nahore meli z ceho rozhazovat misto poctiveho hospodareni

Tak s tímhle souhlasím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
23.2.11 10:35

holky a viděli jste včera zprávy? Jak chce vláda nakupovat ty superby, který mají sloužit jako služební auta pro poslance. Vyčlenili si na to 3 miliony. Je pravda, že 3 miliony jsou ve státním rozpočtu jen kapka v moři, ale teď mají BMW, které spousta ani nevyužívá, ale náklady na jejich provoz jsou prý moc vysoké, tak se budou kupovat superby, které mají náklady nižší. Nikdo už se ale nepozastaví nad tím, že pořizovací cena superbů je rozhodně vyšší, než náklady na stávající BMW. A tohle si ty hovada dovolí v době, kdy všechno zdražujou a berou obyčejným lidem peníze :poblion: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
23.2.11 10:51

Jak přesně to bude s tím, čí příjem pro co se bude muset doložit, to ještě nevím. Pro příspěvek na bydlení dokládáš příjmy všech, kteří mají na stejné adrese trvalý pobyt. Tak to bude stejné. U přídavku na děti - pokud máš dítě s bývalým manželem, tak i jeho příjem… Je to prý logické, že když platí alimenty, tak má jeho příjem vliv i na ten tvůj.

No já tedy nevolila, to se přiznám, protože jsem si nedokázala vybrat menší zlo mezi těmi nabízenými. Nelíbil se mi ani jeden z návrhů našich politických stran. Taky jsem radši byla v práci…
Ale když vidím ty hajzlíky, co byli zvoleni u nás do obecní rady a přitom je nikdo nevolil, no tak pochybuji že bych se třeba já do toho zastupitelstva dostala. A kdybych dostala, tak mě ukamenujou, protože v těch jejich levotinách, co tu provozujou bych teda odmítala jet. Myslím si, že je poměrně nemožné něco sám chtít změnit. To by se fakt muselo sebrat několik tisíc nespokojených občanů země české a provést opět nějakou tu úspěšnou defenestraci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
23.2.11 12:25

Protože ti co nám vládnou nemají nejmenší potuchy o tom, jak se žije „obyčejným“ lidem s průměrnými příjmy, na které opět dosáhne jen málokdo. Dokonce vůbec netuší jak v praxi chodí to, co sami schválí takže to je pak těžké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3802
23.2.11 15:36

Pajinko25, to je klasicky priklad hospodareni se statnimy financemi.
Ja mam jeste jeden takovy nazor, proc se ten statni dluh hazi na nas lidi, co s tim nemame nic spolecneho? Vzdyt to je prece vysledek neci zpackame prace, neciho spatneho hospodareni. Kdyz obycejny clovek neco v praci zmasti, dostane to k uhrade, nebo je nejak potrestan. Tak proc si ty chytraci na hore za tu svou zkazenou cinnost nezodpovidaji? To akorat reknou ooo, pardon, stalo se, dostanou nehorazny odstupny platy, uklidi je na nejake pekne placene mistecko a supkydupky vybrat si to na nas obycejnych lidech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
23.2.11 16:25
cernus píše:
Pajinko25, to je klasicky priklad hospodareni se statnimy financemi.
Ja mam jeste jeden takovy nazor, proc se ten statni dluh hazi na nas lidi, co s tim nemame nic spolecneho? Vzdyt to je prece vysledek neci zpackame prace, neciho spatneho hospodareni. Kdyz obycejny clovek neco v praci zmasti, dostane to k uhrade, nebo je nejak potrestan. Tak proc si ty chytraci na hore za tu svou zkazenou cinnost nezodpovidaji? To akorat reknou ooo, pardon, stalo se, dostanou nehorazny odstupny platy, uklidi je na nejake pekne placene mistecko a supkydupky vybrat si to na nas obycejnych lidech.
:palec: :palec: :palec: Bezvýhradně souhlasím.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
3.3.11 15:42

http://aktualne.centrum.cz/…clanek.phtml?…
ta vyzivovaci povinost, to je sila, plno lidi ma s rodici spatne vztahy a obracene, ale budeme se vzajemne vyzivovat jako bychom byli jedna skvela rodina,

• Citovat
  • Upravit
3802
7.3.11 08:42

Dalsi bezva napad:

http://www.novinky.cz/…ispevky.html

Pan Drabek je moooc hodny clovek, jen co je pravda. :evil: :evil: :evil: :evil:
Flakacum tu cpem penize a ulevy horem dolem a zdravotne postizene, a tim se muze behem vteriny stat kdokoliv z nas, nechame asi svemu osudu pod mostem.
To uz je fakt humus. Zdravi clovek se o sebe nejak postara, ale nemocny clovek asi nejakou pomoc potrebuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
7.3.11 09:27
cernus píše:
Dalsi bezva napad:

http://www.novinky.cz/…ispevky.html

Pan Drabek je moooc hodny clovek, jen co je pravda. :evil: :evil: :evil: :evil:
Flakacum tu cpem penize a ulevy horem dolem a zdravotne postizene, a tim se muze behem vteriny stat kdokoliv z nas, nechame asi svemu osudu pod mostem.
To uz je fakt humus. Zdravi clovek se o sebe nejak postara, ale nemocny clovek asi nejakou pomoc potrebuje.

Cernus :mavam:
no to už zůstává rozum stát :zed:
Co si myslí že tím získají?Ted alespoň nějak ti nemocní můžou trochu pracovat a vlastně i šetří státu kapsu tím,že neberou nějaké dorovnávání do životního minima,nebo prostě sociální dávky které by jim jinak náležely.
Teď zůstanou sedět doma,budou pobírat peníze od státu a vsadím se že na tom stát ještě prodělá.Za pár měsíců přijdou na to že to je špatně,tak zase za spoustu peněz nás daňových poplatníků vymyslí jiný,zaručeně lepší způsob zaměstnávání znevýhodněných lidí.To snad není možný.Já jsem poslední měsíce jenom permanentně naštvaná kdykoliv si přečtu noviny nebo pustím zprávy.Sakra já,ani spousta lidí v mém okolí jsme je nevolili a oni nám teď přesto vládnou. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
8.3.11 10:00

Podle mě je v týhle zemi už jen jediný řešení.
1/ defenestrace
2/jmenování vlády odborníků bez politické příšlušnosti
Kdyby tam nahoře byli lidi,kteří vědí o jednotlivých resortech víc,než jen to,že se musí ždímat a ždímat,tak bychom na tom byli o hodně líp.
Jedna taková vláda už tu byla,ale té se ti rádoby mocipáni rychle zbavili,aby lidi náhodou nepřišli na to,že to jde i bez věčných tahanic a hádek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
8.3.11 10:12
Jaruše píše:
Podle mě je v týhle zemi už jen jediný řešení.
1/ defenestrace
2/jmenování vlády odborníků bez politické příšlušnosti
Kdyby tam nahoře byli lidi,kteří vědí o jednotlivých resortech víc,než jen to,že se musí ždímat a ždímat,tak bychom na tom byli o hodně líp.
Jedna taková vláda už tu byla,ale té se ti rádoby mocipáni rychle zbavili,aby lidi náhodou nepřišli na to,že to jde i bez věčných tahanic a hádek…

souhlasim

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová