Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
a nebo zas druhá stránka věci - to bych taky chtěla - moct odsud odejít a nechat si novou existenci proplatit státem ![]()
No to snad už neni možný, tak jim se tu nelíbí a přitom se tu mají líp než my!
Jednoduchá odpověď: v civilizovaném světě si může každý vyskakovat do výše svého platu. To platí přece i pro „bílé“. Nemáte žádný plat??? Tak si nevyskakujte. Když chcete rovnost, tak jsem pro - ale ve všem a všude…
Na druhou stranu - pokud bude chtít nějaké romské dítko pomoct s přípravou do školy a jeho rodiče na to svým rozumem nestačí, tak klidně rád pomůžu. Rasista opravdu nejsem. Ale nemám rád vychcané lidi, co si z barvy kůže uělají živnost. To už je neonacismus naruby.
co říkáte tomuhle?Je to spíš k pláči nebo k smíchu?
http://aktualne.centrum.cz/…clanek.phtml?…
asi tak,co k tomu říct?Jen zakroutit hlavou,protože stejně s tím nic nenaděláme.
Opět jsem si potvrdila,že žádné peníze na charitu nebudu dávat,pokud to nebude v mém městě,kde vidím výsledky nebo konkrétní osobě, v kterou mám důvěru.Věcné dary klidně.
Vyházet to tam od tud…to je jedno s druhým jim se to utahuje se svými platy a ještě vymýšlejí takové kraviny…proto stávkovat a vyházet!!!Nemám slov…STYDÍM SE ZA VLÁDU TÉTO ZEMĚ.stydím se za prezidenta..pomalu se stydím za to že jsem češka!!!
![]()
No to fakt. Tady pomůže snad jen defenestrace! Systém postavenej na hlavu, podkopává nohy lidem ve všech směrech
![]()
Taky se stydím a proto jsem byla demonstrovat a půjdu zase…
https://www.facebook.com/…62958881255/ Tohle je v sobotu přímo pro mamky a rovnou spojené s demonstrací za skutečnou demokracii. Přidejte se:)
Já také a půjdu znova…holky musíme s tím něco dělat NÁRODE ČESKÝ A MORAVSKÝ
Ač ve své podstatě mírumilovný člověk,přeji ti mnoho bolesti,strádání a utrpení.Lidé zatím netuší co svojí lhostejností způsobují,ale brzy to poznají.Až soused sousedu rozbije hlavu sekyrou,až se na silnici budou lidé střílet pro nabouraný blatník a až budete držet své dítě za ruku a nebudete mu moci koupit lék,pochopíte jak bylo důležité přijít na náměstí a vynutit si právo na život jaký Vám náleží.Jakou váhu tenkrát mělo vaše slovo když jste měli vyjádřit nesouhlas se zločinci,které necháme aby vládli nám občanům.
Běžte a položte jim své poslední úspory ke dveřím do Strakovy akademie a jestli Vám někdo otevře dveře bude to jen proto aby si od Vás vzal vše do poslední koruny.
Neuslyšíte ani děkuji.
A tak burcuju lidi - je vedlejší postih který se obrátí proti těmto řádkům ale volám lidi proti vládě zlodějů a nenažranců.
- DRAHÁ VLÁDO - TÁHNI UŽ DO PEKEL,KAM PATŘÍŠ!!!!
- DRAHÁ TELEVIZE VEŘEJNO PRÁVNÍ - NECHCI MÍT V OBÝVÁKU FEKÁL ZASMRADĚNÝ LŽÍ A ZKRESLENÝMI INFORMACEMI !!!!
- LIDI UŽ SE SAKRA PROBERTE !!!!
UŽ SE NESTYDÍM ZA VLÁDU A PREZIDENTA - NYNÍ SE STYDÍM ZA OBČANY, KTEŘÍ MLČÍ!!!!
Běhají tady volně lidé, co si nakradli z našich veřejných peněz, a na druhou stranu se nám obyčejným lidem oznámí, že půjdeme v sedmdesáti do důchodu a zároveň máme jedno z nejvyšších DPH na světě,“Kurva,lidi dělejme s tím něco,včera mě nakrklo že se zdraží vepřové,vajíčka když jsou v akci za 44kč mluvíme o štěstí a to nemluvím jestli nám nasadí jednotný DPH tak se z toho posereme všichni a podotýkám i Pemprsky budou tak drahý že na to nebudeme mít!!„Zkrátka všichni musíme zvednout zadky. Musíme vytvořit tlak a musíme to sledovat, jinak tou situací nepohneme. Prostě mlčící slušná většina je ten problém. Netečnost a laxnost umožnila těm nahoře, aby si dělali co chtěli.Jak dlouho si necháme srát na hlavu!!!!!
Víš co mě ale dostalo? Jak hodně to média umlčeli. Jak hodně zkreslili počet demonstrantů v sobotu. Proč? Vážně jsem si nemyslela, že je to tu takhle hodně cenzurované
. Takže čumím a o to víc se hodlám bránit. Stačí se podívat na Youtube, jak to opravdu vypadalo a kolik lidí tam bylo. Kolika lidem to není jedno. A to byly odbory + normální lidi.. Za mě myslím, že příště to bude o to silnější.
Co mě dále dostalo… vláda si SAMA SOBĚ ODHLASUJE DŮVĚRU? No kde to jsme?
Ona sama sobě věří, rovná se, je to v pořádku? Co to má znamenat???? BBC oznámilo světu, že na demonstraci 21.4. bylo 180tisíc lidí… Média zde jen 120tis a policie, 90tisíc lidí. Věřím objektivnímu BBC a vůbec nepřehání. Lidé křičeli a volali, že vládě nevěří. To má být ta důvěra?
Politiku běžně neřeším, ale takový věci, to už je fakt moc. Zdraží vše, říkají tomu reforma, dají tomu jakýkoliv název, jen aby to prošlo.
@Lakynka to je klasika. Byla jsem na demonstraci jako sestra, předloni. Demonstrace krásná, klidná, tolik lidí a stalo se, že dav rozbil jedny dveře, či co to bylo. A hned z toho byla rozbouřená demonstrace
A Klaus se vysmíval, že jsme si na demonstraci brali v práci volno
Jak se může vysmívat tomu, že jsme poctiví??
S tou důvěrou je to fakt k smíchu ![]()
@Lakynka píše:
Víš co mě ale dostalo? Jak hodně to média umlčeli. Jak hodně zkreslili počet demonstrantů v sobotu. Proč? Vážně jsem si nemyslela, že je to tu takhle hodně cenzurované. Takže čumím a o to víc se hodlám bránit. Stačí se podívat na Youtube, jak to opravdu vypadalo a kolik lidí tam bylo. Kolika lidem to není jedno. A to byly odbory + normální lidi.. Za mě myslím, že příště to bude o to silnější.
Co mě dále dostalo… vláda si SAMA SOBĚ ODHLASUJE DŮVĚRU? No kde to jsme?
Politiku běžně neřeším, ale takový věci, to už je fakt moc. Zdraží vše, říkají tomu reforma, dají tomu jakýkoliv název, jen aby to prošlo.![]()
![]()
Ona sama sobě věří, rovná se, je to v pořádku? Co to má znamenat???? BBC oznámilo světu, že na demonstraci 21.4. bylo 180tisíc lidí… Média zde jen 120tis a policie, 90tisíc lidí. Věřím objektivnímu BBC a vůbec nepřehání. Lidé křičeli a volali, že vládě nevěří. To má být ta důvěra?
jo co se tyce medii,tak je v CR cenzura jako blazen
A dokud se nesebere celý národ a nepůjde jako jeden muž (žena), tak z toho stejně nic nebude.