Nastřižení uzdičky pod jazykem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1908
28.5.13 18:40
A ty jsi doktorka, že tady píšeš takové razantní názory? @Lasice2 píše:
Připojuji se se svým příspěvkem k vaší diskuzi: důrazně varuji a odrazuji od stříhání uzdičky!!! Jediný japný důvod je, když je tak krátká, že dítě nemůže sát. Předjímat, že jednou možná bude šišlat je nesmysl- nebude.
Navíc, když se uzdička nastřihne, zahojí se to jizvou, což znamená, že se ještě více zkrátí a má větší tah.
Takže když už je to nutné- např. horní uzdička kvůli rovnátkám, tak nestříhat, ale drobným chirurgickým zákrokem celou vytnout.
Zubaři už dávno uzdičky nestříhají, to jen pediatři a ORL se pletou do věcí, které jim nepřísluší.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lasice2
28.5.13 19:07

Ano, jsem. Právě proto jsem to napsala.

• Citovat
  • Upravit
1908
28.5.13 19:42

Já jsem taky z doktorské rodiny a proto já zas vím, že kdyby to třeba konkrétně u mého syna nebylo nutné, tak mu to dělat nebudou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
28.5.13 20:06

Takže nejlepší řešení bude, navštívit více doktorů… co doktor to názor..teď fakt nevím :nevim:..ale mám rok na rozmyšlenou :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9577
28.5.13 20:18
@anetako píše:
Takže nejlepší řešení bude, navštívit více doktorů… co doktor to názor..teď fakt nevím :nevim:..ale mám rok na rozmyšlenou :zed:

já být Tebou, tak opravdu zkusím jiného doktora ORL.. u nás to dělali oběma dětem a teda žádné problémy nemají… ale já nejsem doktorka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
513
28.5.13 20:24

Mé dceři (15 měsíců) to stříhal nedávno zubař, strašně jsem se toho bála, ale bylo to úplně v pohodě. Celý úkon trval max 10 vteřin, krve byla jen minikapička. Zubař dal po tom malé za odměnu kuličku a hned se smála a ani později nebyla nějak nevrlá, že by ji něco bolelo, i jedla normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí