Nástup do školky - rýma je tady

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11620
7.9.14 21:15

@lucenka Chudinka :,(. Přeju brzké uzdravení :hug:. S těma restama jsem na tom podobně, navíc mám doma ubrečený mimino. Co už…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
10.9.14 23:26

Holky, tak dnes mi učitelka ve školce řekla, že si mám malého nechat nejméně do konce týdne doma, protože má rýmu. Prý si ji během dne rozetřel na tvář :nevim:

Budou to říkat více rodičům… Přiznám se, že jsem to tak brzy nečekala 8o

Malému jsou 3 roky. Od 2 let chodil do klubíku, kde byl nejprve sám, potom v malinké skupince kolem 4 dětí, o prázdninách cca 8 dětí. Ani jednou si z dopoledního hlídání rýmu nepřinesl. Nejprve byl v klubíku 1-2× týdně, ke konci i 4× za týden. A ani jednou mi učitelka neřekla, že bych další den neměla dítě vodit. Ale pokud se potřeboval vysmrkat, tak mu se smrkáním pomohla.

Malý skvěle „fouká“ nosem, ale ubrousek mu musím u nosíku přidržet. Vaše děti ve 3 letech smrkají bez pomoci?

Takže se přidávám do klubu školkovým maminek, jejichž dítě si nosí ze školky různé choroby :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
11.9.14 06:11

@Eveelin Moje dítě smrká stejně jako tvé. Nos si zpravidla utírá rukávem. Smrká párkrát za den a s tím mu tety ve školce pomohou. Ale kdyby měla rýmu velkou, je jasné, že bude doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32929
12.9.14 09:43

U nás rýma od čtvrtka ráno. Takže dneska jsme doma a vypadá to že pokud se k tomu nic nepřidá, tak půjde do školky tak ve středu, ve čtvrtek. No, vydržel 9 dní, super :zed: Ve čtvrtek ve školce byl, ale vím že moc nesmrká, taky si to spíš rozetře, učitelky by nedělaly nic jiného celej den než dávaly děcka smrkat. Já mu dneska říkám co 5 minut aby se vysmrkal. A musím mu asistovat aby se vysmrkal pořádně. Je mu skoro 4,5roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1790
12.9.14 23:57

Už jsem vyzkoušela skoro všechno, přesto se loňská školková docházka nevydařila, takže už týden otužujeme a dnes jsem začala dávat kolostrum, tak jsem zvědavá. Zatím se malá drží, chodila do školky s malou rýmou, učitelky ani nepíply. To v loňské školce nesměli ani smrknout, hned volali rodičům, ať si pro dítě přijdou a stejně to bylo k ničemu, dcera promarodila celou zimu i jaro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
13.9.14 21:53

@Mjau ať to s tím otužování vyjde ;)

Mluvila jsem se sousedkou, která syna dává do školky už od loňského roku. Prý byl skoro celou zimu doma, protože měl rýmu. Jsem z toho tedy paf. Starší děti, když chodily do školky, nikdo s rýmou domů nevracel 8o

Takže malý nebyl Čt a Pá ve školce. Ale stejná sousedka mi řekla, že její syn od pondělí chraptí a má rýmu. Mluvila jsem s ní ve Čt - zatím jí prý ve stejné školce nic neřekli. Takže až můj zdravý syn v pondělí dorazí, jsem zvědavá, jak dlouho bez rýmy vydrží - když kolem něj ji bude mít spoustu dětí…

Koupila jsem sirup s hlívou ustřičnou. Starším dětem chutnal, ale malý ho odmítá pozřít. Tak to mu asi imunitu moc neposílí… No nic. Zítra dáme saunu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1790
13.9.14 22:13

@Eveelin děkuju, taky držím pěsti a ať ti naši broučci to zvládaj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí