Nástup na mateřskou - vyplnění formuláře

10
14.5.21 18:05

Nástup na mateřskou - vyplnění formuláře

Zdravím,

Chtěla bych vás poprosit o radu. Od 1.6. budu nastupovat na mateřskou, dnes jsem dostala u dr. formulář na peněžitou pomoc v mateřství a chci se zeptat jaký tam mám napsat poslední den v práci? Byla jsem od 25.1. na neschopence a měla bych tedy napsat den před neschopenkou. A to je tedy neděle nebo pátek?

Moc děkuji za pomoc! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36135
14.5.21 18:09

To je jen pro OSVČ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
14.5.21 18:19

@MarketKlim domluv se v praci. Ja sla z RD na MD a nechala jsem to po domluve s nasi personalni volne. Ona si to dohledala a doplnila sama pred odeslanim na OSSZ. Nejsem OSVC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
14.5.21 18:39
@MarketKlim píše:
Zdravím,

Chtěla bych vás poprosit o radu. Od 1.6. budu nastupovat na mateřskou, dnes jsem dostala u dr. formulář na peněžitou pomoc v mateřství a chci se zeptat jaký tam mám napsat poslední den v práci? Byla jsem od 25.1. na neschopence a měla bych tedy napsat den před neschopenkou. A to je tedy neděle nebo pátek?

Moc děkuji za pomoc! :srdce:

To vyplnuje jen OSVC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
14.5.21 18:52
@janikema90 píše:
To vyplnuje jen OSVC.

Tam je i samostatná kolonka pro OSVČ, tohle vyplnit musím to vím. Jde mi jen o to zda vyplnit poslední den jako pátek nebo neděli. Pátek mi tedy dává asi větší smysl. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36135
14.5.21 18:57
@MarketKlim píše:
Tam je i samostatná kolonka pro OSVČ, tohle vyplnit musím to vím. Jde mi jen o to zda vyplnit poslední den jako pátek nebo neděli. Pátek mi tedy dává asi větší smysl. :roll:

Myslíš tohle políčko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
14.5.21 19:04

@JancaS84 to, co zmiňuješ není klasický formulář na PPM. Ty zmiňuješ formulář při převzetí dítěte do péče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
14.5.21 19:12
@JancaS84 píše:
Myslíš tohle políčko?

Tohle je uplne jiny formular, nez dostanes u dr. Dostala jsem ho asi pred mesicem, byl uplne jiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
14.5.21 19:14

Jinak já to políčko nevyplňovala… doplní jej účetní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
14.5.21 19:17
@Anik6 píše:
Jinak já to políčko nevyplňovala… doplní jej účetní

Ona je naše účetní strašná, všechno co může podělá, tak jí nechci dávat moc prostoru na chyby. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
14.5.21 19:21

@MarketKlim chápu… tak snad to vyplní dobře. :-) já to nechala volné a nechám to na ni.. taky jsem byla od ledna na PN. Ale asi bych tam dala skutečné datum, co jsem byla v práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
14.5.21 19:44

Ja tedy vyplnovala tuhle zadost a tam posledni den v praci vyplnuje jen OSVC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9793
14.5.21 19:45
@MarketKlim píše:
Tam je i samostatná kolonka pro OSVČ, tohle vyplnit musím to vím. Jde mi jen o to zda vyplnit poslední den jako pátek nebo neděli. Pátek mi tedy dává asi větší smysl. :roll:

Nemáš tam náhodou poznámku, že se to týká jen osob dobrovolně nemocensky pojištěných? To ty nejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
14.5.21 19:49
@Lendeš píše:
Nemáš tam náhodou poznámku, že se to týká jen osob dobrovolně nemocensky pojištěných? To ty nejsi.

Nene, není tam nic takového. Sestřička říkala ať si to vyplním, jde mi jen o to zda pátek nebo neděle. Ale už mi jedna maminka na FB poradila a mám dát pátek, když dělám jen ve všední dny.
Ale mockrát děkuji všem. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
14.5.21 20:03

Pokud jsi zaměstnanec, tak to nevyplňuješ. To je pro OSVČ, vyplňuješ jen datum nástupu na mateřskou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí