Nastupny plat absolventa v Prahe
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Nastupny plat absolventa v Prahe
Zdravim vsetkych. Mam v plane si najst pracu a prestahovat sa do Prahy. Som cerstvy absolvent Ekonomickej v Bratislave (obdoba VSE v Prahe) a popravde nemam zrovna ponatie ako sa pohybuju nastupne absolventske platy v Prahe. Chcem sa spytat ci by mi niekto mohol poradit. Uz som si spravil nejaky prieskum na nete na zaklade statistik a prieskumov a vychadza to na nejakych 31000 czk inde zase v rozmedzi 25000-30000 v hrubom. Pracu si predstavujem v medzinarodnej firme, mozno nejakom shared service centre - financie, uctovnictvo s jazykom ANJ. Chcel by som mat aku taku predstavu ako sa to pohybuje v ramci platov aby som sa pripadne nepodhodnotil alebo aby som neprisvihol nejaku extremnu hranicu v ramci pohovoru. Dakujem za prispevky
Příspěvek upraven 06.05.17 v 00:05
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Olo31 tolik?
a já na opačné straně republiky dělám za cca 15 000 hrubého s Ing titulem
Jen škoda, že se mi život v Praze nelíbí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Byla jsem na pohovoru v nekolika Shared Service Centrech, dokud jsem nezjistila, ze to je presne to, co delat nechci
Nastupni vzdy od 30 vys, napr. Exxon, Novartis, Infosys,… a x dalsich. Pokud mas dva jazyky, rekla bych si 32 - 34 tisic. Jsou i vyssi nabidky, napr. Amazon za cca 38 tisic, ale jsou v tom i vikendy. Muzu se zeptat, co te laka na praci v teto oblasti?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Glumka píše:
@Olo31 tolik?a já na opačné straně republiky dělám za cca 15 000 hrubého s Ing titulem
Jen škoda, že se mi život v Praze nelíbí
Tak tohle je trochu přehnané. Taky jsem z druhé strany republiky a i středoškoláci s praxi maji aspoň dvacku. To má absolventka stredosk. na nižší úrovni patnáctku. Taky mam titul a tak na 6 hod denně bych za to tak šla dělat, jestli vubec. A to nejsem z velkého města.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Laureatka stačí dvě slova - státní správa
ale dělám tam jen proto, že mám prázdný životopis, takže nehodlám tam ztvrdnout navždy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Plavuše tak studoval som oblast financii, vedomosti mam aj z ucta a brigadoval som pocas skoly v ramci SSC takze ako taku mam predstavu o praci tam. Plus si myslim ze ako absolvent bez nejakych velkych skusenosti z oboru je to dobra moznost ako nachytat prax.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Urcite sezenes bez problemu, v Praze jsou v ssc mraky mist. Ja tam byla mesic a dyl jsem nevydrzela, pro me by to byla hrozna rutina… ale pokud ti to vyhovuje, tak se to da sehnat za pekne penize.
citace] @Olo31 píše:@Plavuše tak studoval som oblast financii, vedomosti mam aj z ucta a brigadoval som pocas skoly v ramci SSC takze ako taku mam predstavu o praci tam. Plus si myslim ze ako absolvent bez nejakych velkych skusenosti z oboru je to dobra moznost ako nachytat prax.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Absolventske platy oblasti financi ve velke spolecnosti se opravdu pohybuji v Praze obvykle do 30 tis. Kc, vetsina uchazecu si rika kolem 28 tis. Kc. Pokud budes zajimavy, mas sanci se uchytit za 32-33 tis., budes sice drazsi, ale tech kvalitnich absolventu moc neni.
Anonym z duvodu prace.
- Citovat
- Upravit
Rekla bych, ze to zavisi na jazycich, ale osobne z mych spoluzaku neznam nikoho, kdo si rekl mene nez 30. Mne diky tomu, ze mam C1 ve dvou jazycich nabizeli 32 - 35k, pod 30 snad jen jednou v jedne mensi ceske firme. Jen s anglictinou bych si rekla 30k. Ale je to zajimave, celkem by me lakalo nahlednout do te personalistiky, vzdy me zajimalo, kolik si lide tak rikaji ![]()
@Anonymní píše:
Absolventske platy oblasti financi ve velke spolecnosti se opravdu pohybuji v Praze obvykle do 30 tis. Kc, vetsina uchazecu si rika kolem 28 tis. Kc. Pokud budes zajimavy, mas sanci se uchytit za 32-33 tis., budes sice drazsi, ale tech kvalitnich absolventu moc neni.Anonym z duvodu prace.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit