NATALART Plzeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2776
17.3.19 09:36

@Luiluu tak to na vás budu myslet dvojnásob :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
17.3.19 09:36

@Safrik ja až na 9 pokud se ten můj už bude moct hej at tak půjde semnou ale ještě nevím to poznám rano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
17.3.19 09:38

@Margit. Tomanova moc dekuju ja na vás všechny moc myslím je fajn se o to podelit ten můj má strach o čemkoliv mluvit aby nezakrikl a vi to jen 4 nejbližší osoby spíše kvůli pomocí jinak by jsme to ani jim neříkali a tajili :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2776
17.3.19 09:45

@Luiluu my o tom mluvíme s rodinou a nejbližšími přáteli hodně otevřeně, hodně nás podporují a v dnešní době je tohle téma už normální…te začátku jsem se za to styděla, že jsme „rozbitý“,nefunkční atd…pak jsme to ale překonali a teď to bereme tak jak to je :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
17.3.19 09:53

@Margit. Tomanova to není jako ze by jsme se styděl i:) nám to nevadi o nás se to vi ze jinak než ivf to nejde. Partner je na voziku po autonehodě a vse souviselo se srdcem a pro nej to bylo nebezpečné a nevěděli jsme zda vůbec spermie odeberou nechtěli jsme stresovat rodiče a dávat jim naději aby na nas nebyl tlak z jejich strany. Moje mamka to vi, ta nás podporuje a přátelé taky moc jsou úžasný pomáhají nám. Já už mám 12 letou dceru z předešlého vztahu je Teda naše :) vzal ji za vlastní je s ní od malička.A po letech jsme se pustili do boje a zatím to jde a věříme že se zadaří a jeden bojovník se udrží a bude jako my bojovníkem za každou cenu 😇 :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
17.3.19 10:00

@Margit. Tomanova parada :potlesk: Držím moc palce a hlavně pak netestuj moc brzo ;) Takže máte jen tohle jedno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
17.3.19 10:02

@Luiluu @Safrik a vy si holky zítra pokecnete :)
Je fajn to s vama zase prožívat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2776
17.3.19 10:02

@Luiluu to mě moc mrzi :( máš to těžké,ale jsi velká bojovnice a myslím, ze bys mohla byt velkým vzorem pro hodně žen! To jsou potom naše starosti proti těm tvým úplně maličké. Držím všechny palce co mám :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2776
17.3.19 10:03

@sonci82 ano jen tohle jedno, ostatní nebyly k zamražení dost kvalitní :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
17.3.19 10:06

Holky,moc vám všem držím palecky :srdce: nám to zatím nevyšlo,tak snad alespoň vám :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
17.3.19 10:12

Děvčata ja si nestezuji a hlavně bych nikdy neměnila ❤️️ @Margit. Tomanova nejhorší je za nama a ted uz se jen muzem těšit na embryko určitě nám to všem vyjde a pak se sejdem a zavzpominame :wink:obavy jsou ale musime myslet pozitivně ;) @sonci82 dvojčátka jsou super a bude dvojitá radost my by jsme je nezvládli bylo by to už hodně náročné stačilo doma popichnout a hned to bylo si se zbláznila :lol: ale je to krasny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
17.3.19 10:43

Verim ze to vsechny ty nase drobkove zvladnou az budou tam kde maji byt :srdce: Jinak manzel chce jit na namesti kdyz to nevyjde ted v natu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2776
17.3.19 11:01

@Safrik já nad tím taky přemýšlím, nad klinikou na náměstí,ale na druhou stranu se mi nechce opustit Rokytu,je skvelej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
17.3.19 11:02

Neuvažuje vůbec o změně protože to vyjde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
17.3.19 11:11

@Luiluu moc si to preju :* @Margit. Tomanova Ano, ten Roky tam dela hodne, ale vsechny pokusy v natu nevycerpam bez toho aby sme nezkusili i namesti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí