Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Safrik ja až na 9 pokud se ten můj už bude moct hej at tak půjde semnou ale ještě nevím to poznám rano
@Margit. Tomanova moc dekuju ja na vás všechny moc myslím je fajn se o to podelit ten můj má strach o čemkoliv mluvit aby nezakrikl a vi to jen 4 nejbližší osoby spíše kvůli pomocí jinak by jsme to ani jim neříkali a tajili ![]()
@Luiluu my o tom mluvíme s rodinou a nejbližšími přáteli hodně otevřeně, hodně nás podporují a v dnešní době je tohle téma už normální…te začátku jsem se za to styděla, že jsme „rozbitý“,nefunkční atd…pak jsme to ale překonali a teď to bereme tak jak to je ![]()
@Margit. Tomanova to není jako ze by jsme se styděl i:) nám to nevadi o nás se to vi ze jinak než ivf to nejde. Partner je na voziku po autonehodě a vse souviselo se srdcem a pro nej to bylo nebezpečné a nevěděli jsme zda vůbec spermie odeberou nechtěli jsme stresovat rodiče a dávat jim naději aby na nas nebyl tlak z jejich strany. Moje mamka to vi, ta nás podporuje a přátelé taky moc jsou úžasný pomáhají nám. Já už mám 12 letou dceru z předešlého vztahu je Teda naše
vzal ji za vlastní je s ní od malička.A po letech jsme se pustili do boje a zatím to jde a věříme že se zadaří a jeden bojovník se udrží a bude jako my bojovníkem za každou cenu 😇 ![]()
@Margit. Tomanova parada
Držím moc palce a hlavně pak netestuj moc brzo
Takže máte jen tohle jedno?
@Luiluu to mě moc mrzi
máš to těžké,ale jsi velká bojovnice a myslím, ze bys mohla byt velkým vzorem pro hodně žen! To jsou potom naše starosti proti těm tvým úplně maličké. Držím všechny palce co mám ![]()
@sonci82 ano jen tohle jedno, ostatní nebyly k zamražení dost kvalitní ![]()
Holky,moc vám všem držím palecky
nám to zatím nevyšlo,tak snad alespoň vám
![]()
Děvčata ja si nestezuji a hlavně bych nikdy neměnila ❤️️ @Margit. Tomanova nejhorší je za nama a ted uz se jen muzem těšit na embryko určitě nám to všem vyjde a pak se sejdem a zavzpominame
obavy jsou ale musime myslet pozitivně
@sonci82 dvojčátka jsou super a bude dvojitá radost my by jsme je nezvládli bylo by to už hodně náročné stačilo doma popichnout a hned to bylo si se zbláznila
ale je to krasny
Verim ze to vsechny ty nase drobkove zvladnou az budou tam kde maji byt
Jinak manzel chce jit na namesti kdyz to nevyjde ted v natu..
@Safrik já nad tím taky přemýšlím, nad klinikou na náměstí,ale na druhou stranu se mi nechce opustit Rokytu,je skvelej
@Luiluu moc si to preju
@Margit. Tomanova Ano, ten Roky tam dela hodne, ale vsechny pokusy v natu nevycerpam bez toho aby sme nezkusili i namesti..