Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky ja se v tom moc nevyznám když přejděte tak absolvujete vse znova ne to je odběr atd je to tak? A znova celé doplacite?
@Luiluu Bohuzel, kazdy pokus si platis celi znovu.. A je jedno jestli v natu nebo jinde.
@Luiluu no tak ono každý pokud pokus platíš znovu a vyšetření bych řekla že si ta nová klinika bude chtít dělat taky, ale nevím… Ale máš pravdu, nebudeme myslet na jinou kliniku, protože nám to všem teď vyjde ![]()
@Safrik u mrazačku jsou jen léky že díky za info prostě věřím že to klapne a bude
jinak nám souzeno asi nebude, když tomu mému už stejně nic neodeberou
Tak děvčata naladíme se opět na dobrou naladí ku budem myslet pozitivně krásně svítí sluníčko tak ja se rozkodla připravit terasu už na jaro zasadit květiny a poklidit aby se tam dalo už vysedavat až budou ty pupky ![]()
@Safrik ju to je paráda no těším se až taky udelam
holky vy jste všechny Plzeňský?
Holky,my na 3.pokus přešli na náměstí a měli jsme vlastně genetiku,imunologii hotovou. Chtěli svůj spermiogram a brali mi krev 2.den cyklu..myslim…a pak rovnou zkouška na jedno IUI,jenže k tomu nedošlo,protože ten den byl babičky pohřeb,tak jsme se jen snazili doma. Pak v červenci jsme letěli na 12 dní na Zakynthos,v srpnu jsem se šla objednat na IVF a v září už píchala ![]()
@sonci82 tam jsem bydlela
mám kousek odtamtud rodiče a na Roudné jsem v brzkém mladí hodně poletovala 😇 🤣a kousek od stoda byly spolužačky no neni ten svět malej ![]()
@Luiluu to je svět malej,i ta Plzeň ![]()
My byli na výletě v Přešticích na výstavě papírových modelů,pak u tety a dom jsme přijeli před šestou a jsem normálně K.O. Jsem tu usínala na gauči,tak jsem musela jít namazat večeři,ať se proberu.