NATALART Plzeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1888
19.3.19 09:22

Já toho času v natalartu nelituji, ale je pravda, že kolem sebe mám další 3 páry, kterým se v natu nepodařilo a z náměstí mají krásný dětičky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
19.3.19 09:26

@maaarkeeet my jsme oba s přítelem vysoký, tak je po nás :D Je ho už plnej kočár :D s prikrmama jsme nezačali, ještě to oddaluju, stačí mu kojení, dneska spal v noci 11 hodin v kuse.asi v dubnu začneme a ty malýho kojis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
19.3.19 09:56

@koblizeq my jsme tak prumerne vysoci (ja 178cm a pritel 183cm), ale muj bratr 194cm, svagr 190cm a asi polovina bratrancu take lehce kolem 2 metru, tak to pochytil asi takhle :lol: maleho uz je take plny kocar, korba ma 76cm, tak uz se tesim, az bude teplo a nebude muset byt tak nabaleny, ovsem do te dobry doroste :P
Ne, malej je cca od poloviny ledna plne ba UM, tak jsme uz mohli zacit. Jinak te spi krasne, u nas pres noc vetsinou tak 8-9 hod v kuse, tak jsme s pritelem celkem spokojeny, aspon se vyspime. Vetsinou mezi 5-6 se probere a jakmile drobet zaknika, tak ho hned vyndam z postylky a uz se mnou pripravuje mleko :D samozrejme ho drzim na ruce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
21.3.19 19:30

Ahoj holky,

děkuji za radu 🙂 Těm, kteří čekají, držím palce 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
12.4.19 05:42

Ahoj

Ahoj holky,
Hlásím se skoro po roce kdy bylo IUI neúspěšné, ti co si mě pamatuji @Hanka_S_V, @Jirinkka a další, chtěli jsme tento rok zkusit IVF, ale byl to rok plný starosti a trápení. Teď se vše konečně uklidnilo a v pondělí jsem chtěla volat do natalartu ale nebudu!! Předevčírem jsem měla na testu // krásné a na Digi 3+ v pondělí jdu k MuDr myslím že to potvrdí. Vychází mi to na 7 týden. Pořád jsem hledala příznaky a když těhotná opravdu jsem ani jsem si jich nevsimla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
12.4.19 06:20

@moncaz ahooooj :potlesk: :dance: no úžasná zpráva :) já si vždy říkám, jak jste holky nakonec dopadly :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
12.4.19 06:33

@moncaz Supeer, gratulujii :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
18.4.19 11:46

No jsem šťastná jako blecha vůbec jsme to nečekali…příští pátek jdu na ko tak snad vše bude jak má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
18.4.19 20:39

@moncaz také gratuluji…my jsme chtěli druhé miminko a povedlo se take přirozeně. Porod mám opět v říjnu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2373
23.4.19 20:19

Ahoj, byla jsem v Natalartu u Dr. Bouše. Na konzultaci a IUI. Máme z něj s manželem divný pocit. Nic moc neřekne, na vše se musim ptát. Ptala jsem se ho na vysledky spermiogramu, tak mi řekl, že to není nejlepší. A když jsem se ho ptala, jestli je to vhodné na IUI, tak řekl, že se to zkusit může, třeba se to povede, ale jak chci já :think:. Prostě neřekne nic určitého 8o.
Jakou zkušenost s ním máte vy? Já si třeba nedokážu představit, že s ním řeším IVF.
Lze v Natalartu změnit lékaře? Udělala jste to některá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.19 22:02
@jary1 píše:
Ahoj, byla jsem v Natalartu u Dr. Bouše. Na konzultaci a IUI. Máme z něj s manželem divný pocit. Nic moc neřekne, na vše se musim ptát. Ptala jsem se ho na vysledky spermiogramu, tak mi řekl, že to není nejlepší. A když jsem se ho ptala, jestli je to vhodné na IUI, tak řekl, že se to zkusit může, třeba se to povede, ale jak chci já :think:. Prostě neřekne nic určitého 8o.
Jakou zkušenost s ním máte vy? Já si třeba nedokážu představit, že s ním řeším IVF.

Bouse bohuzel takovy je, my za celou dobu, co chodime, tak jsme vystřídali vsechny 3. Vzdy kdyz jsem se objednavala po tel, tak js sestricce rekla ke komu chci jit.
Urcite kdyz tam pujdes priste tak se muzes objednat k jinému nebo se muze stat, ze Bouse zrovna nebude na termin iui a pujdes rovnou k jinemu…
Hlavne jsou vsichni v pohode a celkem mily, nemel by to byt stres…urcite to pochopi…
A ono s tim Iui mozna to samy ti řeknou i jiny doktoři. Nam po 2.neuspechu taky davali vybrat ze to je na nas…a vic nam neřekli. To si clovek pak musi prebrat sam. Zase chapu, ze nikoho nechteji do niceho nutit.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.4.19 22:12
@jary1 píše:

Byla jsem u Rokyty a zrovna ukecaný taky nebyl. Na všechno jsem se musela ptát.

• Citovat
  • Upravit
399
24.4.19 09:40

@jary1 já nevím, je takový že nic neřekne ale stačí se zeptat a vše vysvětlí..teď s ním řeším IVF a myslím, že mi vše vysvětlil bez problému a při IUI jsem ho měla taky a spokojenost..byla jsem i u Švábka a ten mi pro změnu říkal úplně všechno a do detailu a nevím bylo to takový divný :D hold každýmu vyhovuje něco jinýho :nevim: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
24.4.19 10:21

.

Příspěvek upraven 24.04.19 v 11:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
24.4.19 10:22