Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Jinak holky, rokyta mi rikal ze mam pocitat ze to bude stat 20 tisic vcetne prodlouzene kultivace, mrazeni zbylich vajicek i picsi. Tim ze se zadna prodloužena kultivace ani mrazeni nekona to bude urcite mene ze?
@Safrik já platila dneska 17,ale měla jsem to s embryo glue za trojku, takže počítej se 14 ![]()
@Margit. Tomanova tak jste braly peníze sebou? Mě říkal že at počítám s 25 a 6 už staly léky tak čekám že doplatím 20 popravde nevím za co vse to bude.
@sonci82 krásný fotečky
dneska bylo úžasné počasí,my jsme si chvíli užívali na zahradě s naším psíkem a pak jsme prvně letos grilovali
začal dost foukat vítr,tak dal manžel gril do garáže ![]()
@Luiluu my platili kartou, přijde mi to jednodušší. Já nevím co se platí za to odebrání sperma jak jste měli vy, ale my měli icsi+asistovaný hatching+prodloužená kultivace za 14 000kc, embryoglue 3000kc a myslím,že to zamrazení je za 6000,ale nejsem si jistá ![]()
@Safrik teď mě napadalo,že když nemáš prodlouženou kultivaci,tak nebudeš platit ani těch 14 000,to byl nějaký balicek
@Margit. Tomanova ty jo a me Rokyta řek že hotově kartou nejde 🤨tak jsem se pokazde prala kolik mám přinést. Uvidíme vemem sebou nebo tam sjedu extra
popravde at to stojí jak stojí jen at se povede
Hotove my museli platit léky a za ty služby pak jsme mohli platit i kartou.
Možná teda podrazili,po druhý jsme měli balíček „dítě v akci“ - jsem si to tak nazvala,že bylo za 12tis ICSI+AH+PK.
@Luiluu @sonci82 @Margit. Tomanova Me rekl roky ze 20 tisic se vsim. Tak z 20 odecitam prodlouzenou kultivaci a zmrazeni. A jde platit kartou. 3tisice za leky sem davala hotove pri stimulaci.
@Safrik aha tak super
ja uz začínám bejt nervózní že zítřka
jestlipak se tam potkáme ![]()
@Margit. Tomanova Hele me nikdo to embrioglue nenabidl. Ani nevim ze to je, a chtela bych to jestli to zvysuje sanci na uchyceni.
@Luiluu Určitě, po transferu tam musime dve hodky zustat lezet. Sem mala, cerny vlasy a ruzovy pyzamo s růžovými pantofliky
![]()