Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@maaarkeeet na testu jsme dopadla blbě,protože jsem měla o 2 desetiny vyšší hodnotu nalačno,tak mě objednali znova na středu,teďka…tak zase budou nervy…tak zítra nesmím moc sladkyho a ani pití sladký,jsem si rekla ![]()
Ahoj,dlouho sem tu nebyla,my si od Natalu dali nějakou dobu klid,podstupovala jsem tam 2krat IUI,a byla od nich moc tlačená do IVF,třeba to byl jen můj pocit
nechali jsme vsemu volný průběh,a dnes skoro po dvou letech s pomocí duphastonu od mého gynekologa test takhle
Nechci nic zakriknout,ale štěstí se usmálo nejspíš i na nas
A nás petiletak se nejspíš konečně dočká sourozence ![]()
@sonci82 dekuji
jo, ja to takhle o fous mela 2×, ale bylo to z nervu (nespala jsem, bolela mi z toho hlava) a hnali mi k diabetolozce. Nastesti u te jsem mela hned po prvni konzultaci asi za 10 dni kontrolu a byla rozumna, ubrala mi mereni a dala jen jednu kontrolu. Tak hlavne v klidu ![]()
A uz mate jmena?
@Margit. Tomanova dekuji
je z naseho 1 IVF a povedl se rovnou 1 ET, ani jsme takovou rychlost necekali.
Drzim palce, at to dopadne i tobe ![]()
Ahoj holky,
všichni chodíte do Natalartu? Minulý rok jsem tam podstupovala první IVF, které bylo neúspěšné. Měli jsme 1 ET a 1KET. Pak jsem od nich dostala žádanku na imunologii a genetiku. Všechno dopadlo dobře. MUDr. Ulčová nám doporučila zůstat v Natalartu. Teď nevím, jestli tam zůstat nebo radši jít na náměstí.
Je tady někdo, kdo byl v obou CAR a má srovnání?
Nerada bych ztrácela někde čas.
@maaarkeeet nádherný broucek srdce: máme kluky stejně starý a skoro stejně veliký, ve 4 měsících 7,25 kg a 68 cm
Taky dlouhán
ať vám pěkně roste ![]()
@Žaneta28 byli jsme v obou centrech. Líbilo se nám v obou centrech.Ale po 5 neúspěšných IUI a 3 ivf bez mrazacku, sem potřebovala změnu, a na náměstí se povedlo 4 ivf, dokonce byli i 3 mrazacci
A jeden mrazacek mi ted spí v postýlce ![]()
@koblizeq dekuji
tak to je dobry
a na me pomalu koukaji, cim ho krmim
minuly tyden mi postacka koukla do kocaru a rika „to je pekny baculin“. Tak jasny, z kocaru kouka jenom hlava, kdyby ho videla celeho, tak to nerekne. Doktorka mi rekla, ze si na svou delku muze tuhle vahu krasne dovolit, takze dobry
a uz take zavadite prikrmy?
@Žaneta28 jako za sebe ti klidně řeknu,jdi na náměstí…nám vyšlo až třetí IVF tam…dvě v Natalu bez úspěchu, bez mrazacku…nevím no kde byl problém