NATALART Plzeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5447
18.3.19 15:49

@maaarkeeet na testu jsme dopadla blbě,protože jsem měla o 2 desetiny vyšší hodnotu nalačno,tak mě objednali znova na středu,teďka…tak zase budou nervy…tak zítra nesmím moc sladkyho a ani pití sladký,jsem si rekla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
18.3.19 15:49

@maaarkeeet krásný klouček :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.3.19 16:47

Ahoj,dlouho sem tu nebyla,my si od Natalu dali nějakou dobu klid,podstupovala jsem tam 2krat IUI,a byla od nich moc tlačená do IVF,třeba to byl jen můj pocit :think: nechali jsme vsemu volný průběh,a dnes skoro po dvou letech s pomocí duphastonu od mého gynekologa test takhle :dance: Nechci nic zakriknout,ale štěstí se usmálo nejspíš i na nas :) A nás petiletak se nejspíš konečně dočká sourozence :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2776
18.3.19 16:52

@maaarkeeet ten je krásný :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2776
18.3.19 16:53

@EllenTobiáš paráda :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
18.3.19 18:42

@sonci82 dekuji :) jo, ja to takhle o fous mela 2×, ale bylo to z nervu (nespala jsem, bolela mi z toho hlava) a hnali mi k diabetolozce. Nastesti u te jsem mela hned po prvni konzultaci asi za 10 dni kontrolu a byla rozumna, ubrala mi mereni a dala jen jednu kontrolu. Tak hlavne v klidu ;)
A uz mate jmena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
18.3.19 18:42

@EllenTobiáš to je krasny test, gratuluji :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
18.3.19 18:47

@Margit. Tomanova dekuji :) je z naseho 1 IVF a povedl se rovnou 1 ET, ani jsme takovou rychlost necekali.
Drzim palce, at to dopadne i tobe ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2776
18.3.19 18:53

@maaarkeeet děkuju moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
18.3.19 20:33

Ahoj holky,

všichni chodíte do Natalartu? Minulý rok jsem tam podstupovala první IVF, které bylo neúspěšné. Měli jsme 1 ET a 1KET. Pak jsem od nich dostala žádanku na imunologii a genetiku. Všechno dopadlo dobře. MUDr. Ulčová nám doporučila zůstat v Natalartu. Teď nevím, jestli tam zůstat nebo radši jít na náměstí.

Je tady někdo, kdo byl v obou CAR a má srovnání?

Nerada bych ztrácela někde čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
19.3.19 08:53

@maaarkeeet nádherný broucek srdce: máme kluky stejně starý a skoro stejně veliký, ve 4 měsících 7,25 kg a 68 cm :srdce: Taky dlouhán :D ať vám pěkně roste :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
19.3.19 08:59

@Žaneta28 byli jsme v obou centrech. Líbilo se nám v obou centrech.Ale po 5 neúspěšných IUI a 3 ivf bez mrazacku, sem potřebovala změnu, a na náměstí se povedlo 4 ivf, dokonce byli i 3 mrazacci :) A jeden mrazacek mi ted spí v postýlce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
19.3.19 09:02

@koblizeq dekuji :) tak to je dobry :D a na me pomalu koukaji, cim ho krmim :roll: minuly tyden mi postacka koukla do kocaru a rika „to je pekny baculin“. Tak jasny, z kocaru kouka jenom hlava, kdyby ho videla celeho, tak to nerekne. Doktorka mi rekla, ze si na svou delku muze tuhle vahu krasne dovolit, takze dobry 8) a uz take zavadite prikrmy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
19.3.19 09:04

@EllenTobiáš gratuluji :) tak ať vše vychází ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
19.3.19 09:05

@Žaneta28 jako za sebe ti klidně řeknu,jdi na náměstí…nám vyšlo až třetí IVF tam…dvě v Natalu bez úspěchu, bez mrazacku…nevím no kde byl problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí