Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Luiluu určitě budou, všechny se dočkáme
a je krásné, že si o tom člověk může popovídat s lidmi, kteří prožívají stejné věci a že se navzájem podporujeme ![]()
Holky neudelame si svoji skupinu? Od zitra uz nemusime byt ve skupine natalart
to uz bude za nama
@sonci82 @Margit. Tomanova @Safrik děvčata je to na vás
klido
dá se skupina ovládat jinak než že chodí oznam na email? Jen se ptám neznám to totiž 😇a jsem moc ráda že jsem vás poznala a prožíváme to společně a co pak až budeme i s prckama ![]()
@Luiluu @Safrik @sonci82 holky skupina je hotová -holky z Natalartu
. Zaslala jsem vám i pozvánku,snad ![]()
@Safrik my zrovna platili pred 3tydny. Pokud mas vsechno,daji ti cenove vyhodny balicek. Jinak ceny za Icsi 8tis, Asist.hatching 3.5tis a jeste jsme platili za kontinualni monitoring 5.5. Nemeli jsme ani prodl.kultivaci ani kryo.
Jinak kartou se daji platit tyhle platby. Za leky chteji hotovost.
Drzim palce at to vyjde.
@Safrik píše:
@Marketa51 takze si platila kolik?
Takze tento pokus celkem 17+leky a ty vysli na nejaky 3…3 apul mozna.
v roce 2017 kdyz jsme meli 5denniPK, Icsi, AH v balicku tak to vyslo na 12+4 za kryo. Ale od te doby o par set/tisic podražili.
Jinak jeste doplnim cenu KET- doplatek 6tis jenom samotny Ket.
@Margit. Tomanova no zatim se prdola drzi, ale strach z neúspěchu mi zatim nedovoli se radovat. Takze jen doufame,ze tam bude i na dalsi kontrole.
@Aniga jee, moc gratuluji k prirozenemu uspechu
ted uz se urcite bude drzet az do rijna ![]()
@sonci82 hrozne to utika, za chvili budes mit prcky u sebe
a vite, co cekate? Asi si to uz psala rady holkam, ale ja se ted prihlasila skiro po mesici a cetla vse jen tak „v letu“.
Jinak holky, koukala jsem, ze je vas ted tady hodne pred/po OPU a transferu, drzim vsem palce
![]()
Moc vám všem fandím a držím palce
natalart jsme také navštěvovali 2 roky, doktor rokyta byl perfektní…
Nakonec ale máme už 5ti měsíčního Vašíka z náměstí
hlavne to chce pozitivně myslet ![]()
@sonci82 je, tak to je parada
a ja jsi dopadla na oggt? Mne ceka v kvetnu kontrola
dnes jsem se objednala taky na kontrolu na endokrinologii, tak snad to bude v poradku.
U nas dobry, malemu za chvili bude 4.5 mesice, ma za sebou 2 ockovani, bude to dlouhan (na 4m mel 7220g a 69.5cm), zacali jsme uz s prikrmy - zatim mu chutnalo, az na cuketu kterou mi vcera vyplival ![]()