Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@KristýnaTyna1 Kazda to mame jinac, jedinej recept jak ji neprosvihnout je sex sex a sex ![]()
@Safrik přesně my od plodnych dní do ovulace hňácáme hňácáme
@Safrik dneska by měla být ovulace tak jsme ráno a ještě dáme prý pojistku večer a zítra😁 😁 😁
@Safrik teď je plán takový že mám zprávy z kliniky čím a jak mě stimulovali a to co mi dávali tak mi dá moje Doktorka a bude mě hlídat a pravidelně dělat krevní testy a budeme se snažit přirozeně do listopadu a v prosinci nejdéle v lednu by jsme zahájili ivf
@martina258 Ja uz bych na tohle nemela nervy. Ja vim ze mi proste pomuze jedine ivf, a tyhle lecby okolo uz bych nechtela.
@Safrik tak pokud někdo na to má ty peníze doma tak to je jasné ale ten kdo je jen na péči o osobu blízkou plus nějaký prividelek a nemá takové finanční prostředky tak musí na to nasetrit a musí se spokojit zatím s tou nějakou možnosti a být rád že ta nějaká šance tam je🙂 🙂 🙂
@martina258 Aha, myslela sem ze si psala ze na to mate nasetreno, asi si te pletu. Tak treba vam zabere tohle, clivek nijdy nevi kdy vykoukne stesti ![]()
@Safrik no něco už jo ale bylo nám doporučeno mít na straně cca 25 až 35 000 ale ještě tomu chceme dát šanci protože smažení bylo když MS nebyla pravidelně ale teď už je tak jsem zvědavá co 🙂 🙂 🙂
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.