Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Safrik pořád stejně zítra mi začínají plodné dny tak budeme zase pracovat
@Safrik jojo ale stejně by nás ivf čekalo nějak v prosinci v listopadu chceme podat tu žádost a když bude schválena tak v prosinci jít na to
@Safrik no jako na pojišťovnu zda nám to schválí nebo ne něco nám říkalo v pronatalu že se musí pojistovna papírově obeznamit a čekat na vyjádření pojišťovny
@martina258 Ale prdlajz. Ty se o to nestaras. Me treba o tom v car ani nic nerekli. Automaticky to resi car a pojistovna. Ty jim jen reknes jakou mas. Jestli ti neni vic nez 39 tak ti to schvali okamzite.
@Safrik jo aha ale stejně tnejdriv chceme v tom prosinci ale to už jsme rozhodli že půjdeme když do té doby se nezadari
@martina258 Me treba rekli ze nejdriv zkusi inseminaci a potom az ivf. Ikdyz ty mas manzela na voziku ne? Tam vlastne asi pujdete hned na ivf
@martina258 Odber spermatu chirurgicky z varlat nebo tkane. Moje kamaradka ma po autonehode taky manzela na voziku a museli na to jit aby mohli jit do ivf.
@Safrik nene naštěstí nemusíme protože manžel má dětskou Moskvou obrnu ale byla při porodu takže je mechanická a vše mu funguje a spermie má v normne takže v tomto problém nebude u mě byl problém nepravidelná MS snížená funkce štítné žlázy a kdysi jsem měla vyšší prolaktin teď mám vše v normne jen kvůli štítné zkáze jsem prostě tlustá a váha litá jednou tak a pak tak tak bych chtěla něco do ivfka zhubnout i kdyz to jde hodně špatně ale říkám si každé kylo dole je dobre
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.