Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@KristýnaTyna1 tak to moc držím palce aby na tebe vykoukli 2 ![]()
@KristýnaTyna1 Tak vykoukne, ber to tak ze budes vedet a nebudes mit hlavu plnou nadeji.. a nebo tam budou //
![]()
@martina258 @Safrik holky děkuji ale i když teda mi pokousite si ten test udelat ale já ještě počkám aspoň do zítra
jo kdyby byly dvě by jsme s přítelem byly v sedmém nebi 😇
Holky tak jsem si teda ten test udělala už dnes a nic jen jedna takže čekám tu červenou bestii ![]()
@KristýnaTyna1 to mě moc mrzí ale uvidíš jestli přijde mě říkali na klinice že 14 dní až 3 týdny pokud MS nepřijde tak krev a UTZ
@martina258 no ja s tim tak nejak i pocitala takže to snasim uz po tech letech dobre… jo uvidíme zase si rikam ze od pozitivniho ovulacniho testu je to 10dni že je třeba brzo…
@KristýnaTyna1 10 dní je fakt ještě brzo uvidíš ale v každém případě držím palečky my se s manželem budeme snažit ještě přirozeně jen mě bude gynekolozka stimulovat tak uvidíme co a jak jinak koncem roku by jsme šli na ivf
@martina258 právě…já měla ovulaci teda pokud byla až 23DC.. tak uvidíme nějak to nehrotim a ani na to nějak nemám čas musím do pátku upéct dva dorty ![]()
@martina258 nedivím se taky bych byla ráda kdyby se nám zadarilo spontánně i když třeba s pomocí nějakých léků no uvidíme jinak se neboj nás by taky čekalo IVF ale teda dřív než na konci roku 😊
@KristýnaTyna1 tak se aspoň zabavis a nebudes na to moc myslet
@KristýnaTyna1 já se toho docela bojím vědět že ti zavedli embrio a pak zjistit že se to nepovedlo a hlavně musíme nasetrit 30 000 a to také není sranda ale kvůli miminku uděláme všechno
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.