Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Safrik ne ne zatím ne nechci být zbytečně nateseny a pak zklamaná 😊
@Safrik no právě radši vydržím než pořád testovat i když testiku mám doma zásobu
No do bytu si mám zavolat až přijde ms a objednat se na 12 den cyklu a od 5 dne mám brát clostilbegyt…
@Safrik no právě to je v plánu ale záleží jestli bude ovulka nebo ne… Nějak se jim ji nedaří nahodit i když teď byl ovu test pozitivní…
@KristýnaTyna1 Jak bude zralej folik, prdnou ovitril a jde se na iui. Nebo tak mi udelal inseminaci Rokyta.
@Safrik no to sice ano ale kde o to aby vůbec nějaký folik dozrál… to je u mě celý problém..
@Safrik no právě že ne půlku sama od sebe nemám a má gyndarka mi dávala Clostik 5mesice a reakce skoro žádná tak říkal dr. Ze zkusíme ještě jeden měsíc clostik plus Metformin co beru a snad to zabere když ne tak jediný co nám zbývá je IVF
@KristýnaTyna1 ahojky já mám problém v nepravidelne MS vlastně jsem ji skoro neměla a v době kdy jsem tu MS neměla tak po stimulaci jsem měla folikul je. 16baz 17mm to bylo max a teď co mám od ledna pravidelně MS po brani provery jsem měla 2× folikul o velikosti 19,5mm tak teď se s manželem Budem snažit normálně při stimulaci par měsíců to zkusíme pak také půjdem na ivf
@martina258 ahojky no to já právě taky po vysazení HA mám nepravidelnou MS a díky tomu nemám ani ovulku. To máš dobrý že ti prověrka pomáhá já ji brala přes půl roku a 5 měsíců fungovala a potom nic. Navíc se má brát až po ovulaci jinak ji blokuje… takže za mě prověrka nic moc… tak to máš hezký foliky to buď ráda tak teď už to půjde samo ![]()
@KristýnaTyna1 právě že ji veru asi 4 až 5 dní po ovulaci teď očekávám MS 16.5 a dneska si jedu pro clostilbegyt k doktorce ta mi řekla že pokud mám takovéhle folikuly tak by se nám mohlo ještě zadarit normálně a ještě jsem si stáhla aplikaci kdy mi hlásí ovulaci a plodné dny tak se podle toho i řídíme 😁 😁 😁 😁
@martina258 aha tak to ju tak to máte dobrý tak to držím palce 😊
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.