Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Safrik jojo ta je dobrá můžu si tam zapsat pohlavní styk léky teplotu všechno takže super
@Safrik je dobře stáhla jsem si jich několik ale vyhovoval mi tento tak ty ostatní jsem smazala
@martina258 Me se strasne libi ty tehu aplikace, jak to hlasi v jskym jsi tydnu co se zrovna miminku vyvyji, kolik meri to je bozi. Na tu se moc tesim
..
@Safrik jojo taky jsem na ni koukala ale ne moc když ještě nejsem těhotná tak abych neslintala dopředu
@martina258 Ja se tesim na vsechny tehu aplikace
moooooc.. Nebuj docksme se ![]()
Holky užívala jste některá Duphaston? Kolikátý den se Vám dostavila MS? Já jsem dnes 4 den po dobrani a nic zatím nenasvědčuje tomu že by měla nechá dorazit už mi ani bricho neboli ![]()
@KristýnaTyna1 já brala utrogestan to je to samé a mě se dostavila 5 dní po vynechání už jsem se také radovala a nakonec pátý den k Večeru mrcha přišla také mě nic nebolelo
@martina258 no já se zatím neraduji jen právě nevím kdy ji plus minus mám očekávat a ani já trubka jsem se dr. nezeptala… tak uvidíme 😊
@martina258 no ja prave zatim nechci aby na me opet nevykoukla jen ta jedna ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.