Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Safrik přesně ty zklamání nás jesrlte posílí jít do toho znovu a znovu
@martina258 Presne tak. Dokud nebudeme mit // na tehotenskym testu tak neprestanem
a od toho tu jsme, aby jsme se povzbudili a dodali si silu bojovat ![]()
Holky tak dnes ms dorazila a taky mi nic výjimečně nebolí
No nevadí začínáme znovu 😊 a Vám držím palce 😊
@Safrik přesně tak😊 no snad mi tentokrát clostilbegyt zabere😇 jinak jsem asi fakt robot 😂 😂 @martina258 dej vědět jak jsi dopadla 😊
@KristýnaTyna1 určitě dám ale také tomu dám nějaký ten den čas protože beru tu proveru a ní jsem to vždy dostala na den přesně ale klidně mi může přijít do 3 dní tak uvidím
@KristýnaTyna1 holky tak mi mrcha zatím nepřišla ale moc naděje si nedávám
@martina258 tak ze byyyy
ja uz chci pondeli, at se do toho pustim ![]()
@Safrik no moc rumu nevěřím minule bylo 5 dní spozdeni a nic tak ještě počkám když ten týden nic tak si udělám test a pokud tam nic nebude tak budu muset k doktorce na prohlídku a na vyvolání pokud nebudu těhu
@Safrik to bych byla šťastná jako blecha uvidím zda se to protáhne na 6 dní nebo ne protože já vždy měla MS v termín po těch lekach
@martina258 Ja bejt tebou zkusim test. Ted se jen nervujes, a staci den zpozdeni a muzes testovst.
@martina258 vsak jo, bud tam bude nebo ne. Kdyz ne tak vyvolavacku at si nedelas zbytecne nadeje a nejdi z toho ve stresu, to vse jen zhorsuje a kdyz tam bude tak ocekavam fotku pozitivniho testu ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.