Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Safrik no tak zo teda držím palečky až to vyjde.. já též stimulují ale na iui a mám clostik ještě na pátek a sobotu a v pondělí na ultrazvuk tak jsem zvědavá jestli to tentokrát vyjde. ![]()
Tak holky dne ultrazvuk krásný tři folikuly velikosti 2krat 15mm a jeden 16mm. Ale doktor nám to nedoporucuje protože mám na levém vaječníků velkou cystu.
jsem z toho dost vyřízena. Co si myslíte vy když bych otehotnely s cystou?
@Safrik no jo ale když otehotnim můžou být komplikace a teď tím pádem vůbec nevim ![]()
@KristýnaTyna1 Koukni na diskuze, spoustu zen otehotnela s cystou a behem tehu cysta zmizela. Jestli se na to necitis tak na to prd, ale ja bych tym tri foliky cekat nenechala ![]()
@Safrik no já už právě něco četla 😊 a ještě mi to nedalo a volala jsem ještě své gynekolozce a ta taky říkala že takové cysty se běžně tvoří i když žena není stimulovana hormonama a že se během tehotenstvi vytrácí 😊 a řekla mi že ona sama vzhledem k tomu jak dlouho se snažíme tak že by doktory v Plzni neuposlechla 😊 takže jsme se doma dohodli že ještě teda něco prostudujeme na internetu ale že to zkusime protože takovou šanci jsme nikdy neměly…😊
Holky kolikátý den většinou místě pozitivní ovu test? V pondělí 12DC jsem byla na ultrazvuku a byly foliky 15mm, 16mm a na druhém kde mám cystu byl taky 15mm… kdy si myslíte že nastane ovulka?
@Safrik jo jo já si ovulacni testy právě že dělám každý den jen se mi tam zatím nic neukazalo tak se práve ptám ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.