Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Dobrý den,
výjimečně přispívám do Vaší diskuze. Jdu vás poprosit, zda byste nevložily svou zkušenost do hodnocení CAR Natalart – ať už jste byly na vyšetření, podstoupily zákrok nebo máte jakoukoliv zkušenost s místními odborníky, Vaše recenze může pomoct dalším lidem při rozhodování, jaký CAR zvolit.
Omlouvám se za vyrušení a děkuji za všechny budoucí rodiče,
Monika
Holky pridavam se k vam. Vyslo vam IVF v Natal??Prave zacinam se stimulaci
@Serafina01 ahoj, já jsem tam teď podstoupila 2.IVF. A vyšlo to ![]()
@jary1 gratuluji..nas ceka jako bonus ivf😐pichala si decapeptil??A u koho jsi byla?
@Serafina01 chodila jsem k Rokytovi.
Decapeptyl jsem si píchala a pak ještě Gonal. Takže máš dlouhý protokol?
Ahoj holky tak jsme se rozhoupali jít také do ivf už mám doma. Hormony a začínám od MS můžu se zeptat brala jste některá z vás gonal?
@martina258 No účinkoval jak má
. 1.Ivf nevyšlo, ale druhé už jo. Srovnávat to nejde. Každá na to reaguje jinak. Držím palce, ať to vyjde.
@jary1 a jak dlouho jste si ho píchala a kolik jste měla z toho vajíček a embrii já ještě k tomu mám brát prednison půl tablety
@martina258 počet vajíček závisí na věku(AmH).
1. IVF jsem měla cca 12 folikulů, z toho 7 vajíček a jen 3 se oplodnily. Do 3. dne vydržela 2, ale ani jedno nevyšlo.. Píchala jsem si ho asi 7 dní.
2. IVF jsem měla dlouhý protokol. Píchala jsem si Decapeptyl a pak Gonal. Tady jsem hůř reagovala a stimulovala jsem gonalem asi 9 dni. Měla jsem jen 3 folikuly, z toho 3 vajíčka, 2 se oplodnily. Jedno je v mrazáku a druhé u mně. Jsem v 6. měsíci.
Takže ani tak nezávisí na kvantitě, ale kvalitě.
Prednison jsem neměla.
@jary1 tak mě je 28 let tak doufám že budu reagovat dobře postoupili jsme 4× iui neúspěšně ale na stimulaci jsem reagovala dobře také budu píchat 7 dní plus prednison
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.