Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Safrik ono prý záleží, jestli je na něm zrovna volno.. ale myslím, že super věc.. mám fotky všech oplodněných vajíček a jejich vývoj během 5ti dnů, každý den jedna fotka.. díky tomu mi transferovali to, které se vyvíjelo nejlépe..
@KristýnaTyna1 přesně, za to jsem ráda.. že budu ušetřena další stimulaci a odběru..
@KristýnaTyna1 za dlouho☹️️ 14 dní.. alejsem si jistá, že dýl než 7 nevydržím
@Mieshulka Me Rokyta rekl ze za 10 dni po ET si muzu udelat testik. 13 se jich tam veslo? Tak to je uzasny.. mela si kratky nebo dlouhy protokol?
@Mieshulka musíš se nevím zabavit aby jsi netestoval příliš brzo 😊
@Safrik mám teď vyčkat menzes a pak si mám zavolat a objednat na 12.den cyklu od 5.DC do 9.DC mám brát clostilbegyt plus Metformin jak beru a uvidíme co nám ukáže ultrazvuk… tak teď jen aby mrška přišla včas a nebo vůbec 😂
@Safrik já u transferu měla Boušeho a ten mě rovnou objednal na 20.. že až tak po 14 dnech bude nějaký relevantnější výsledek
@Mieshulka Me Roky rekl ze za 10 dnu si muzu udelat test a na 14 den po et me obednal na krev. Holt kazdy je jiny ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.