Natalart postup IVF

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26.4.19 21:21

@Safrik ahoj tak když se neozyvas myslím si že se zadarilo a našla jsi své vysněné dvě čárky ale nechceš to veřejně ventilovat 😊 což plně chapu 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
638
26.4.19 21:22

@KristýnaTyna1 ahojky to my se Budem snažit taky budu mít ovulaci tak to zkusíme a uvidíme co a jak :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.4.19 21:36

@martina258 to je dobře my uvidíme jestli ovulka nastane sama od sebe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
638
26.4.19 21:38

@KristýnaTyna1 já si koupím ovulační testy a uvidíme a na další pokus dostanu od doktorky clostybegit na lepší rust folikulu a ovitrel v injekci aby praskli tak uvidím co a jak bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
26.4.19 23:00

Ahoj holky, bohuzel.. dnes test cisty jak snih.. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
638
26.4.19 23:01

@Safrik to mě moc mrzí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.4.19 09:46

@Safrik tak to je škoda třeba si je ještě brzo na test… No musíme všechny věřit ono to jednou vyjde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
638
27.4.19 11:54

@Safrik dokud nepřijde MS tak je naděje :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
27.4.19 14:19

@martina258 zitra to msm dostat.. tak uvidime :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
638
27.4.19 14:28

@Safrik moc držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
2.5.19 14:05

IVF duben/květen

Ahoj holky, je tady některá, která právě teď prochází IVF procesem? Já jsem po stimulaci, v úterý proběhl odběr a v neděli by měl být transfer. Odebráno bylo 17 vajíček, 13 oplodněno a podle dnešního telefonátu je půlka nepoužitelná z důvodu abnormálního dělení, jen jedno je ukázkové a z toho zbytku se teprve uvidí.. trochu se bojím, aby do té neděle vůbec něco zbylo.. má někdo podobné zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
2.5.19 17:02

@Mieshulka Ahojky, ja byla pred mesicem na IVF, odebrano 9 vajicek, 7 pouzitelnych. Druhy den 5 dvoubunecnych, treti den uz jen dve kvalitni, dalsi den byl ET jednoho 8bunecneho embrijka. Neboj, vyberou nejlepsi embrijko a to ti tam vrati.. Ted mu musis jej verit :srdce: :srdce: 20.5. Zacinam stimulovat 2 ivf, moc ti drzim palecky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
2.5.19 17:13

@Safrik hlavně aby do té neděle ještě něco zbylo;) a si znovu v Natu? Nebo už zkoušíš jinde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
2.5.19 17:20

@Mieshulka Zustala jsem v natu, verime ze se to povede. Mame uzasnyho pana doktora od kteryho se mi nechce a verim mu. To vis ze zbyde :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
638
2.5.19 17:24

@Safrik ahojky tak dneska ovulace a od plošných dní se snažíme pořád tak uvidím co a jak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.