Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Safrik ahoj tak když se neozyvas myslím si že se zadarilo a našla jsi své vysněné dvě čárky ale nechceš to veřejně ventilovat 😊 což plně chapu 😊
@KristýnaTyna1 ahojky to my se Budem snažit taky budu mít ovulaci tak to zkusíme a uvidíme co a jak ![]()
@martina258 to je dobře my uvidíme jestli ovulka nastane sama od sebe…
@KristýnaTyna1 já si koupím ovulační testy a uvidíme a na další pokus dostanu od doktorky clostybegit na lepší rust folikulu a ovitrel v injekci aby praskli tak uvidím co a jak bude
@Safrik tak to je škoda třeba si je ještě brzo na test… No musíme všechny věřit ono to jednou vyjde..
Ahoj holky, je tady některá, která právě teď prochází IVF procesem? Já jsem po stimulaci, v úterý proběhl odběr a v neděli by měl být transfer. Odebráno bylo 17 vajíček, 13 oplodněno a podle dnešního telefonátu je půlka nepoužitelná z důvodu abnormálního dělení, jen jedno je ukázkové a z toho zbytku se teprve uvidí.. trochu se bojím, aby do té neděle vůbec něco zbylo.. má někdo podobné zkušenosti?
@Mieshulka Ahojky, ja byla pred mesicem na IVF, odebrano 9 vajicek, 7 pouzitelnych. Druhy den 5 dvoubunecnych, treti den uz jen dve kvalitni, dalsi den byl ET jednoho 8bunecneho embrijka. Neboj, vyberou nejlepsi embrijko a to ti tam vrati.. Ted mu musis jej verit
20.5. Zacinam stimulovat 2 ivf, moc ti drzim palecky..
@Safrik hlavně aby do té neděle ještě něco zbylo;) a si znovu v Natu? Nebo už zkoušíš jinde?
@Mieshulka Zustala jsem v natu, verime ze se to povede. Mame uzasnyho pana doktora od kteryho se mi nechce a verim mu. To vis ze zbyde ![]()
@Safrik ahojky tak dneska ovulace a od plošných dní se snažíme pořád tak uvidím co a jak
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.