Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Safrik to ano ale snad to přejde všude mě píchá bolí a tak tak snad to bude dobrý
@Safrik jo no snad ju i když nikdo ti nikdy nemůže nic zaručit
@martina258 to ke po tom ovitrilu. Me po nem boli tak 3 dny.. ![]()
@martina258 Ja mam mesic ted mezi ivf, tak vychytavam ovulku testikama aby sme se tulili doma a treba kdyz buh da se nam povede. Telo je jeste nabuzene z tech hormonu po ivf ![]()
@martina258 @Safrik Tak holky ve čtvrtek měla přijít MS ale opět se mrcha nedostavila. I když od středy mě dost bolí břicho i když je to trochu jiná bolest než normálně. No uvidíme nechám to být a 16 to řeknu v CAR
Ahoj holky tak stále čekám ale cítím se jako by na mě neco lezlo mám zácpu je mi přes den hrozná zima večer mi je horko a jsem v oblyceji teplejší a už asi 3 dny za sebou jsem usnula na gauči zhruba ve stejnou hodinu od od 3 do 5 a nebo od 5 do půl 7 sem tam bolest v podbřišku tak nevím ![]()
@martina258 No drzim palecky, uz by mohl byt na testu 10 den po iui pididuch
![]()
@Safrik ahojky tak mě dneska šíleně picha na levé straně u vaječníků stačí když si zakaslu nebo ohnu pro něco a do toho trochu citlivé levé prso tak uvidím už jen 4 dny ![]()
@Safrik ahojky chtěla bych se zeptat když jsem teď byla na tom iui a beru utrogestan tak měli by měsíčky přijít v termínu MS nebo až po dobrani protože už teď mám zpoždění 2 dny
@martina258 prisla by v terminu ms, a byla by hodne slaba. Udelej si test blazne! ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.