Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@martina258 drž se a nevzdavej se… naděje je vždycky… @Safrik držím palce a dej vědět jak jsi dopadla
@Safrik tak jsem to včera večer dostala
já už tomu prostě nevěřím
@martina258 nebo test pruchodnosti vejcovodu.. Jestli je mas ucpany tak se vajicko se spermii nema sanci prirozene potkat..
@Safrik no to my máme domluvené že půjdem ale musíme nasetrit 30 000 já pracuji ale manžel je na vozíku tak to bude trvat déle
@Safrik o tom sem se bavila s gyndsrkoubale prý je to zbytečné že podle všech vyšetření a testu takže mám průchodnost v pořádku
@Safrik já jsem doktorce říkala že bych chtěla aspoň ten bezbolestné test průchodnosti a prej ale vždyť je to zbytečné všechny vyšetření a testy máte v pořádku a to samé mi řekli na klinice ale pokud půjdu do ivf tak je to jedno
@martina258 no, tak to je s prominutím kravina. Test průchodnosti neboli. Pokud máš vejcovody nepruchozi tak zpruchodneni se dělá v narkoze a bolí to potom.. bohuzel.. ale stoji to jen 2000. A jestli mate spermio dobry, sla bych do toho a pak by vsm pomohlo treba IUI.. My mame ke vsemu i spatny spermio a jeden vajecnik.. Ale mit dobry spermio sla bych si nechat vycistit vejcovody. Pak muzes jit na iui pro druhy miminko. A ne dalsi ivf. Ale tot muj nazor.
@martina258 Ackoliv chapu ze vlastne nechces byt uplne doma po ty operaci.. mas po tom 3 diry v brisku a urcite by si pak musela byt doma.. je to tezky nu ![]()
@Safrik tak držím moooc palečky aby to vyšlo a hned dej vědět 😊
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.