Natalart postup IVF

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
75
2.5.19 19:30

@Safrik když ne, tak si to dám holt znovu;) jen tedy s injekcema už mám trochu problém.. byly dny, kdy jsem měla 4 a to už jsem skoro zoufalstvím brečela, protože už jsem nevěděla kam to píchnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
2.5.19 19:42

@Mieshulka Nezoufej, predcasne. Musis tomu verit. Ja se po prvnim ivf strasne strrsovala, testovala sem jak blazen, musela sem si i zapalit a tak myslim ze sem pro to neudelala maximum. Ted to bude uplne jine, zadny nervy stahnu si sami komedie abych se az do testovani smala, fakt je dulezita psychika. Chce to tomu verit, ja uz po et premyslela nad druhym pokusem a taky to podle toho dopadlo. Tak nebud jako ja a jen se raduj a najdes // taky si to ted uziju. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.5.19 20:04

@Mieshulka @Safrik ahoj holky tak já jsem u dr. Bouse a nemůžu si stěžovat. 😊 Snaží se můj problém řešit jak to jde tak snad nám to taky brzo vyjde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
2.5.19 21:01

@KristýnaTyna1 a co všechno už máš za sebou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.5.19 21:19

@Mieshulka No zatím teda nic moc… mám za sebou všechny testy… jako hormonalni profil, genetiku, stery a už druhý měsíc mám nasazený metformin. Protože mám nepravidelný cyklus, zvýšenou hladinu testosteronu a ovulace u mě neprobíhá a to je ten kámen úrazu… podle ultrazvuku zatím Metformin na ovulaci moc nepomáhá takže od příštího cyklu mám nasazený clostilbegyt a duphaston… A uvidíme jestli narostou foliky a bude moct být IUI…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
3.5.19 07:05

@KristýnaTyna1 Na jednu stranu alespoň dobře, že víš, co je problém.. u nás se toho moc nezjistilo, jednou dvakrát průměrný spermio, ale jindy zase ukázkový.. u mě se zdá všechno v pořádku.. 3IUI neúspěšné a v neděli jdu na první transfer (jestli tedy vůbec bude co transferovat.)
Jinak držím palce, ať se folíky ukážou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.5.19 10:26

@Mieshulka Jo to jsem ráda že vím kde je ten problém. Moje gyndarka to nezjistila za celý rok a půl co jsem k ní chodila s tím že se nám nedaří a v Plzni to dá se říct zjistily hned… neboj se určitě se něco udrží aby mohly provést transfer…😊 hlavně se nestresuj :wink: ju děkuji také Vám budu držet palce ať se to konečně povede…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
4.5.19 13:47

@Mieshulka Ahojky, tak jak jsi na tom? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
5.5.19 09:30

@Safrik akorát teď po transferu;) a ještě zbyly 4 do mrazáčku;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
638
5.5.19 11:34

Hlenik

Ahoj holky chtěla bych se zeptat ovulace měla být 2.5. A dneska jsem si všimla docela hodně na toaletaku gelového táhnoucího se hlenu je to 3 dny od ovulace nikdy jsem tohle ještě neměla nevíte co by to mohlo být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.5.19 13:38

@Mieshulka gratuluji paráda 😊 tak budu držet moooc palečky 😊 a ty tedy chodíš taky do Natalartu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
5.5.19 14:33

@Mieshulka Tak to mam radost ze mas i mrazacky :oops:, drzim palecky :kytka: muzu se zeptat kolik si platila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
5.5.19 14:33

@martina258 at je to co je to, tulenim nic neskazis pro jistotu :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.5.19 17:24

Holky co myslíte bude ovulka? Já včera netestoval včera jsem to nestihala a dnes takový to výsledek 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
5.5.19 18:19

@KristýnaTyna1 Byt tebou vlitnu na too :mrgreen:  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.