Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@martina258 tak vyckej a až budeš vědět výsledek hned nám sem napiš at ti můžeme gratulovat 😊
@Safrik Aha to já nevěděla. No já mám právě taky problém s ovulaci tudis prostě u mě není mi bylo řečeno. Takže já taky budu dělat ovulacni testy a i jedu na ultrazvuk tak uvidíme. No koukám teda parádní ovulace úplně závidím ale v dobrým 😊 doufám že už Vám to holky vyjde oboum 😊
@KristýnaTyna1 určitě dám vědět děkuji za hodně velkou podporu
@martina258 nemáš vůbec zac vím jaké to je čekat jestli už se objeví ty dvě vysněné čárky 😊
@KristýnaTyna1 jj nejhorší je když měsíc co měsíc a pak roky a pořád nic
@KristýnaTyna1 no hele, 27.4. Bych to mela dostat. Takze podle uzasnyho testiku je jasny ze ovulka byla sama od prirory, tak snad taky sama od prirody otehotnim. Teda to by bylo uzasny. ![]()
@martina258 @Safrik drzim palecky Vam oboum at se zadari at mam jeste vetsi motivací a naději 😊
@Safrik fakt ale MS nikde pokud nepřijde do zítra tak zkusím test uvidím ale moc to už nevidím
@Safrik ale test mám dělat 2 až 3 týdny mám ve zprávě tak pokud MS nepřijde tak se objednám na krev
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.