Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Safrik no nevím počkám když MS nepřijde do úterý objednám se na krev každý to má jinak kamarádka říkala že se jí duch objevil až 35dc
@Safrik hodím zítra to budu dělat nový tamten jsem už vyhodila
@martina258 mozny to je, hlavne nebud zklamana, zkusite to znovu. Jaky mate spermiogram?
@Safrik manžel ho má dobrý ne úplně v pořádku asi má o 2mliony min než by měl mít na den decilitr
@martina258 hele neplas a uvidis zitra
dystak ovulacni test je jasne pozitivni kdyz na tehu testu je jen duch. Jestli budes mit pozitivni ovu tak je to doma. Klidne si o tom neco precti. Ale ivu teat je pozitivni driv nez ovu
@Safrik chtěla jsem se ještě zeptat MS jsem měla dostat před 3mi dny ale ještě dneska ráno jsem měla poslední 2 utrogestany někde jsem četa že jedna paní měla pozitivní test až 18 den po iui až když vysadila utrogestan je možné že nějak skreskuje test?
@martina258 Ultrogestan nema vubec vliv na tehu. Ba naopak mu pohama tim ze zvysuje delozni sliznici aby se mohlo embrio lip zavrtat. Myslim ze kdyz jim zavoláš a budes mit negativni krev, reknou ti at vysadis ultrogestan a cele odznovu.
@Safrik já ho dneska dobrala už žádný nemám ještě počkám zda MS přijde nebo ne
@martina258 Ja bych se obednala na krev zitra ze mas par dni po terminu ms, ale test prazdny. At vis na cem jsi.
@martina258 To je vlastně pravda.. Tak uvidis co se do utery stane. Bud ms, carka na testu nebo nic.
Preju ti // a nic jineho.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.