Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Safrik já ti to věřím… To čekání je nejhorší… na konci května máte druhý pokus IVF?
@KristýnaTyna1 děkuji;) jj, do Natu, nejdřív neúspěšně 3 IUI a teď 1. IVF
@Safrik jakto, že druhý a poslední? Na další do jiného centra? Jinak z faktury se mi protočily oči.. celkem 26,5, měli jsme ICSI, AH, PK, kontinuální monitoring, a pak zamražení 4 kousků;)
@Safrik to slyším ráda že to bereš pozitivně 😊 hlavně se nestresovat 😊
@Mieshulka nemas zač 😊 hlavne se nestresuj aby se mu u tebe stale líbilo 😊 a jinak teda no castka pekna to teda koukam ale co miminko stoji za vsechny peníze 😊 na penize v tomto pripade clovek ani nekouká…
@KristýnaTyna1 největší nervy budou vydržet netestovat😄 mno, hlavně když už člověk huntuje tělo tolika hormonama, tak ať je ta šance na úspěch co největší.. ke konci už jsem fakt měla problém do sebe bodnout, břicho celé fialové, tak jsem fakt ráda, že máme 4mrazáčky;)
@Safrik jooo, už jsem pochopila;)) druhé a poslední protože to určo vyjde😍
@Mieshulka Urcite vyjdee, pri prvnim jsme nemeli ten monitoring.. A ted bych ho chtela.
@Mieshulka No přesně tak když už do sebe máme cpát hormony tak ať se to aspoň povede… teď teda když máš mrazacky tak to znamená že už ti nebudou stimulovat a pak odebírat vajíčka?
@KristýnaTyna1 ze se embrijka vyvyji, jako by v „lepsim“ inkubatoru zjednodusene ![]()
@Safrik Aha tak to děkuji za vysvětlení 😊 hned jsem o něco chytřejší 😊
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.