Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@martina258 Poradne se snazte at nic nezanedbate, budu vam fandit
ja jdu 20.5. Do natu zahajit stimulaci na ivf tentokrat long protokol, doktor z heliosu rekl ze po dlouhym protokolu jsou kvalitnejsi vajicka. Tak verim ze se povede a udelam z manzela nejstastnejsiho chlapa na svete ![]()
@Safrik určitě ano budu moc držet palečky snažili jsme se všechny plodné dny a dneska ráno taky a manžel prý ještě prihnojime večer
![]()
@martina258 Lepsi je mit sex ob den v plodnych dnech. Aby byli spermijky zrale. Takze alspo 3× -4×. Ale hnojte ![]()
@Safrik
budeme tak uvidíme MS mám od ledna pravidelnou tak uvidíme moc dekuji
@Safrik moc děkuji já tobě také už si také konečně to štěstíčko zasloužíš ![]()
@Safrik no Klatovy a jezdím jinak do pronatalu do českých Budějovic
@Safrik já postupně byla u všech, ale u Rokyty jsem se cítila nejlépe.. dělal i odběr a paráda, ptal se, vysvětloval.. nejhorší byl z mého pohledu p. Bouše, moc nemluvil a přišlo mi, že byl surovější víc než jsem zvyklá
@Mieshulka Tak ja byla u Rokyty na IUI, IVF a ted dalsim IVf, tak sem rada, mam z nej proste takovej klid uvnitr, na vsechno ti odpovi vysvetli, i na pohled je z nich takovej v pohode nejvic.. Preju ti aby se povedlo
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.