Natrhlý konečník - pohotovost?

148
5.9.16 13:05

Natrhli konečník pohotovost?

Ahoj, poraďte Prosím. Málej ted vykadil tvrdou stolici a pak jsem se všimla krve:-( mame stim docela problém ale do dnes krev nebyla. Doktor ma do 12 dneska. Mám stim počkat do zítra nebo mam jet na pohotovost? Děkuji všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
335
5.9.16 13:09

Zřejmě se jedná o anální fisuru, stačí zítra k PLDD…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85425
5.9.16 13:20

No a tece mu proudem? Nebo jen na papiru? Bych pockala do dalsi stolice, co to udela a pak az sla k detskemu doktorovi pro masticku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
5.9.16 13:20

Ok, Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
5.9.16 13:23

Neni to az tak hrozny. Krev jen na ubrousku trošku ale minulou pondělí mnel to sami a dalsi den nic tak jsem to neresila. Ale ted je o malinko vic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85425
5.9.16 13:29
@kobzdi píše:
Neni to az tak hrozny. Krev jen na ubrousku trošku ale minulou pondělí mnel to sami a dalsi den nic tak jsem to neresila. Ale ted je o malinko vic

Spis bych resila tu tvrdou stolici, jak ji zmekcit. Kolik mu je a kolik toho za den vypije? Co ji? Aby se tomu predchazelo. Pokud to je jen na papire, tak bych tam ani nesla, pokud si nestezuje na bolest pri stolici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
5.9.16 13:38

Ted se mi znovu vykadil a bylo tam vic ti krve a docela ho bolelo. Když to bylo po, tak se začal smát :-). Stolice řesim dlouho hlídám všechno co ji atd. Akorát ho nemůžu přinutit aby vypil vic tekutin on to všechno vyplivne ven je vždycky celý mokrý a je mu 7 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
5.9.16 13:39

Všimla jsem se ze je tam vic trhlin ale opravdu malilinke

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
5.9.16 14:02

Udělej dnes sedací koupel v dubové kůře a zítra k PLDD. Dobře pomáhá na fisuru mast Faktu, ale nejsem si jista, zda se může aplikovat 7měsíčnímu dítěti :nevim: Hlavně bych s PLDD řešila, jak už psala blumen, tuhou stolici. (píšeš, že s tuhou stolicí máte problém - jak dlouho, řešili jste to již s PLDD?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
5.9.16 15:16

Nevim, jestli to je pro takhle male deti, ale memu diteti pomohla Lactulosa. Davali jsme ji tri nedele pravidelne a od te doby klid, pred tim stejne spatne jako u vas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
5.9.16 15:18

Koukam, ze muze, viz pribalovy letak:

http://www.pribalovy-letak.cz/…sa-biomedica

U nas to byla jedina vec, ktera opravdu trvale pomohla, a vyzkouseli jsme na zmekceni stolice opravdu leccos :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
5.9.16 16:15
@kobzdi píše:
Ted se mi znovu vykadil a bylo tam vic ti krve a docela ho bolelo. Když to bylo po, tak se začal smát :-). Stolice řesim dlouho hlídám všechno co ji atd. Akorát ho nemůžu přinutit aby vypil vic tekutin on to všechno vyplivne ven je vždycky celý mokrý a je mu 7 měsíců.

Ano řešili a říkal že mu mám dat švestky hrušky šťávy, ovoce. A když bude krev ze mam tam jít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
5.9.16 21:44

Ahojky
my máme ten samí problém…:( Tvrdá stolice a trochu krve… Krev jsem neřešila, protože se jen škrábl a pomáhám mu při kakání, jak mi tady jedna maminka poradila (za to díky). Na tu tvrdou stolici jsem začala používat laktobacilíky, ale zatím nepomohli, tak uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85425
5.9.16 21:53

@1Mili zkuste Hylak forte, je lepsi. A jinak bych hodne redila prikrmy. Ja myslela, ze se jedna o starsi dite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85425
5.9.16 21:54

@1Mili jak mu pomahas pri kakani? Rourkou? Aby si na ni nezvykl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí