Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Luciii25 píše:
Ahoj holky, poraďte, propíchnout nebo nastřelit naušnice?
jednoznacne nastrelit.
A holky jaké naušničky jste kupovaly na to nastřelení? Nebo nastřeluje dr. nějaký '' svoje ''?
![]()
Určitě nastřelit
rychlé, bezbolestné, žádná péče pak netřeba a za pár týdnů vyměníš naušnice za klasické. A obě naušnice jsou rovně, netočí se v dirce, jako často po píchání ručně, kdy jednu dirku píchá sestra přes ruku.
@_Kaczenkaa_ Detska mela svoje z chirurgicke oceli, jsou pidimalicke, mala o nich vubec nevedela, ani pri spani. A taky se za ne netahala, nebylo za co ![]()
@_Kaczenkaa_ jsou nastřelovací - buď plastové nebo chirurgická ocel. Jsou „speciální“ do tý pistole.. Máme ocel, ten plast podle mě moc nevydrží..
Nastřelit, rychlé, jednoduché, děvčátko se nebude stresovat!
@gabriela82 @Háta_x
aha, děkuji, se budu muset zeptat dr. jaký má teda… ![]()
Nastrelit. Nechali jsme na strelit. Nic se stim nedela ani to enni citlive nic. Kamaradka nechala pichnout a hnisalo to jeste pul roku potom a to nemluvim o tom ze to ma krive pichle…
Nedávala jsem je vůbec, až a pokud o ně bude slečna stát, nechám nastřelit.
Ahoj holky taky zacvili budeme řešit nausničky podle Vás asi nechame nastřelit, nevíte kolik si za to doktor řekne?
Nastřelení - máš naušnici rovnou v uchu. Mě se víc líbí píchání, ale nedokážu si představit držet dítě na píchání a ještě na nasazování naušnic… Naše řvala jak tur i při nastřelení, ale hlavně proto, že jsme jí drželi hlavu ![]()
Malá má píchnuté a vše v pohodě
do týdne zhojené nehnisalo to ![]()
@Macinečka píše:
Ahoj holky taky zacvili budeme řešit nausničky podle Vás asi nechame nastřelit, nevíte kolik si za to doktor řekne?
Já platila 200kč
Určitě nestřelit. Malá zabrečela jen v tu chvíli samotného nastřelení a pak už o tom nevěděla. žádná krev, žádný mazání čištění není potřeba. Naušničky měl přímo dr. do té nastřelovací pistole. Ještě než jí to nastřelil tak ji projel uši nějakým přístrojem aby vyhledal ty body kam to nastřelit nemá. Po měsíci jsme jí to vyměnily za normální ![]()