Naušnice - dilema propíchnout nebo nastřelit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
170
15.4.13 10:44

Určitě nastřelit. Mám zkušenost s obojím. Starší měla ouška píchaná, mladší jsem náušnice nechala nastřelit. A určitě to bylo lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
15.4.13 10:46

Ahojky, určitě bych radila nastřelit.
Byli jsme s malou po prvním očkování hexa vakcíny a úplně super.
Pár slziček, protože se lekla té pistole.
Když jsme odcházela už o ničem nevěděla a neměli jsme s tím jediný problém :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
15.4.13 10:59

Ja zvazovala co a urcite necham nastrelit a dat bioplastove nausnicky. Nejmin alergickych reakci, i kdyz jsou o malo drazsi nez ch. ocel. Takze tak.Ale peclive bych vybirala od koho…urcite lepsi od nekoho se zdravotnickym vzdelanim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
15.4.13 11:00

Urcite bych nasterelila, je to temer bezbolestne, dobre se to celkem hoji, a je to rychle!!Nechala jsem si nastrelit dalsi dirku a dobry..Kdybych mela holcicku nastrelila bych ji to, jehlou se to snad ani uz moc nedela, a je to na prd ditko se muzou hnout a pak taky ty dirky vypadaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lamicka
15.4.13 14:23

@Luciii25 nastrelit. dcera jen vyjekla (3M), netekla zadna krev a nemela zadnou ranu. plus dostala nejakou antibakterial masticku jako prevenci.

• Citovat
  • Upravit
15074
15.4.13 15:42
@Jaja87 píše:
Urcite bych nasterelila, je to temer bezbolestne, dobre se to celkem hoji, a je to rychle!!Nechala jsem si nastrelit dalsi dirku a dobry..Kdybych mela holcicku nastrelila bych ji to, jehlou se to snad ani uz moc nedela, a je to na prd ditko se muzou hnout a pak taky ty dirky vypadaji.

ale dělá se to jehlou, dost často to doktoři nabízej:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
15.4.13 16:46

@hofka Jo??Tak je to mozny no…To je jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.13 18:52

Ahoj holky, nevíte náhodou, kde v Českých Budějovicích nastřelujou naušničky? Dceři jsou 3 měsíce a až bych jí ráda dala naušničky. Rozhodla jsem se pro nastřelení, ale nevím, kam jít. Předem děkuju za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
17.4.13 12:54

My jdeme na nastreleni pristi tyden, nausnicky se maji nechat sest tydnu. me, jako miminu propichla znama usi do zilky a cely zivot musim nosit jen zlato. maximalne snesu chvilku(ples), tak jsou rhodiovane stribrne nausnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
18.7.16 15:33

Mrkněte sem - http://www.detskeousko.cz/…propichnout/, třeba vám to pomůže při rozhodování. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí