Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj všem,
tak už máme na světě konečně naší berušku a já bych jí chtěla sehnat naušnice - poměnky, taková ta klasika, ale nikde je nemůžu sehnat a když jsem se ptala zlatníka na udělání, tak řekl, že se to nevyplatí, že je s tim hrozná práce a bylo by to moc drahý, tak se chci zeptat jestli jste je někde v Praze neviděli?
Díky moc
My máme poměnky v růžové barvě. Kupovalala jsem je před 8 lety v Šumperku. Tady na emimču je má ještě Anička od „Hromix“, zeptej se =o))), jsou z Prahy.
Radka
Ahoj - já je koupila ve zlatnictví ve Vrchlabí. V Praze jsem je nikde neviděla.Chtěli jsme z bílýho zlata, tak nám je udělali. Stály asi 1100 Kč.
Ahoj!
My jsme před rokem kupovali takové naušničky v Primosse - bílé zlato+modré kamínky, cena cca 1300 Kč.
Pa!
Lucka
Děkuji za info, já měla na mysli uplně tu klasiku takový modrý jako tyrksový:-)
Tak tyrkysové měli před 14 dny u nás v jednom zlatnictví, jenom si nejsem jistá,ale asi byly na zacvakávací puzetu, ty chceš asi ty provlíkací, s klasickým zapínáním, že?
takovy nausnicky mam schovany jeste po me,cekame chlapecka,takze budou dal cekat ve skrince,ale jsou nadherny.nekde jsem je videla na internetu.zkusim je najit
tyhle jsou podobny,ale nejsou to ony
http://www.amar-zlatnictvi.cz/…ault/278.jpg
ja mam tmavsi kaminky,zkusim se mrknout,ale vzdycky si to nekam ulozim a nevim kam ![]()
no, tak presne ty jen tyrkysovy s klasickm zapínáním:-) já právě vím, že je má spousta mamin ještě po sobě, já nemám žádný, jako malá jsem je postrácela ![]()
Já nevím, jak ty klasické pomněnky vypadaly, nikdy jsem je neměla. Na netu jsem našla jen tyto:

Ale jsou asi jiné.
NO,tak to jsou oni,jen mají to blbý zapínání a kde na netu jsi je prosim nasla?
Našla jsem je na http://www.esperky.cz/ … v sekci Náušnice - Dětské (úplně na poslední stránce). Mají je tam za 1046 Kč.
Já vlastně ani nevím, jestli se na to klasické zapínání ještě náušnice dělají.
Jojo,dělá se ještě,obešla jsem toho hodně a většinou na to zapínání klasický se dělají všechny.
to ale nejsou ty klasicky co byly za nas.ty maj prusvitny tyrkysovy kaminky
Jo?já teda většinou viděla takhle tyrkysový,plný a ne průsvitný…