Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
No s timhle bych necekala a sla k dr, ono ty sroubky nejsou nic moc nez se to zahoji, chce to zlaty krouzek, aby se to dalo protahovat, hodne mazat treba framikoinem. Mohla si tam taky treba neco zanest jestli to nema dohojeny a sahala si na to. Nebo taky moznost, nevim co je to za kov, ale me takle zrudlo ucho kdyz jsem si vzala stribrne nausnice, to uz sem je mela davno zahojeny, zjistilo se ze mam alergii na stribro…
@kdochcekam píše:Ano, ve tři jsme objednani.
Proboha okamžitě k doktorce.
@Kriss Tina píše:
No s timhle bych necekala a sla k dr, ono ty sroubky nejsou nic moc nez se to zahoji, chce to zlaty krouzek, aby se to dalo protahovat, hodne mazat treba framikoinem. Mohla si tam taky treba neco zanest jestli to nema dohojeny a sahala si na to. Nebo taky moznost, nevim co je to za kov, ale me takle zrudlo ucho kdyz jsem si vzala stribrne nausnice, to uz sem je mela davno zahojeny, zjistilo se ze mam alergii na stribro…
@LadyBrigit píše:
Jejda, chudera, valila bych k dr
K dr jdeme dneska ve tři. Musela jsem náušnici sundat. Pořád si na to sahala a tahala
a bohužel to má dneska horší jak včera. Asi to zaroste ![]()
@Zorbas píše:
Dala bych ji uz normalni zlate nausnice, dceri to pomohlo. Tady u tech nemuze ta dirka „dychat“ a hnisa
Když dcerka to ouško má tak bolavé a podrážděné že jen se dotku ouška tak pláče a samozřejmě mě to trhá srdce. Původní náušnici jsem videlala, asi nám dirka zaroste, ale dcera si pořád na ouško sahá a škrábe. Nějak se domluvíme s Dr. Děkuji
@pet.hell nám taky bohužel dírky zarostly.Ale ona měla jedno ousko dobre a druhé špatně ale ze zlatych nausnic