Náušnice setkaly jste se s tím?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37131
10.4.17 09:32

No s timhle bych necekala a sla k dr, ono ty sroubky nejsou nic moc nez se to zahoji, chce to zlaty krouzek, aby se to dalo protahovat, hodne mazat treba framikoinem. Mohla si tam taky treba neco zanest jestli to nema dohojeny a sahala si na to. Nebo taky moznost, nevim co je to za kov, ale me takle zrudlo ucho kdyz jsem si vzala stribrne nausnice, to uz sem je mela davno zahojeny, zjistilo se ze mam alergii na stribro…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
10.4.17 11:41
@kdochcekam píše:
Proboha okamžitě k doktorce.
Ano, ve tři jsme objednani.
@Kriss Tina píše:
No s timhle bych necekala a sla k dr, ono ty sroubky nejsou nic moc nez se to zahoji, chce to zlaty krouzek, aby se to dalo protahovat, hodne mazat treba framikoinem. Mohla si tam taky treba neco zanest jestli to nema dohojeny a sahala si na to. Nebo taky moznost, nevim co je to za kov, ale me takle zrudlo ucho kdyz jsem si vzala stribrne nausnice, to uz sem je mela davno zahojeny, zjistilo se ze mam alergii na stribro…
@LadyBrigit píše:
Jejda, chudera, valila bych k dr

K dr jdeme dneska ve tři. Musela jsem náušnici sundat. Pořád si na to sahala a tahala :,( a bohužel to má dneska horší jak včera. Asi to zaroste :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
10.4.17 11:44
@Zorbas píše:
Dala bych ji uz normalni zlate nausnice, dceri to pomohlo. Tady u tech nemuze ta dirka „dychat“ a hnisa :(

Když dcerka to ouško má tak bolavé a podrážděné že jen se dotku ouška tak pláče a samozřejmě mě to trhá srdce. Původní náušnici jsem videlala, asi nám dirka zaroste, ale dcera si pořád na ouško sahá a škrábe. Nějak se domluvíme s Dr. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
10.4.17 11:46

@pet.hell nám taky bohužel dírky zarostly.Ale ona měla jedno ousko dobre a druhé špatně ale ze zlatych nausnic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák