Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Já myslím, že nejlepší je si na takovou nárazovou cestu navi koupit. Nebo jet podle mapy. Já někdy zapnu mapy co mám v mobilu, ale jedou přes data a nebo jsem používala zdarma MapFactor navigator, ale tam se asi platil poplatek za zahraniční mapy.
@Petula306 kvůli 2-3 cestám nebudu kupovat drahou navigaci, co s ní pak, chtěla sem offline mapy, jenže je jich na obchod play hodně,proto doufám že se tu najde někdo kdo má již v mobilu a poradí která je konkrétně nejlepší a nejaktuálnější
@vachalovalenka Švagrová používá na zahraniční Waze,jak to má s daty nevím,ale prý je dobrá.
@vachalovalenka jeee pardon, tak mělo být „půjčit“. Asi je čas jít spát..
![]()
@vachalovalenka píše:
Potřebuji stáhnout navigaci offline do mobilu, ale aby tam byla i mapa Německa, nebo konkrétní město- chci tam jet nakoupit, tak aby mi to navedlo od nás až před obchod, pak před další už tam, jenže je toho moc a nevím kterou vybrat. Poradí tu někdo prosím???
Co zkusit Mapy.cz,mají již i off line režim pokud stáhnete příslušnou oblast,kraj,stát..
. ![]()
Zkus mapy.cz… neni to sice nejlepsi navigace, ale funguje to…
Super je waze, ale neni offline. Roamin prece uz neexistuje, data te budou stat uplne stejne jako u nas. Nez se nekde drkocat a zajet si blbe, je lepsi tech par stovek za data priplatit, ne?
Děkuju kouknu co ste radili,to by se mi nákup(plenky, jogurty atd ) prodražil platit pár stovek…ono se říká- jed jednou dvakrát a pak už trefíš… Jestli možná nakonec nebude lehčí na PC najít mapu města kde jsou i obchody a ulice a vytisknout ji a když se zamotám tak zastavit a kouknout