Instagram - spolupráce ?

221
12.1.19 23:37

@trisham
Kolik máte sledujících? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14974
12.1.19 23:45

Bud oslovuji ty influencerky firmy nebo ony firmy je. Nerozumim, jestlj ty chces neco testovat nebo davat svicky? V podstate to funguje bud produkt za recenzi,ale ti s vice sledujicimi si za to nechavaji platit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
12.1.19 23:58

@trisham a kolik máš dlsledujicich? Jinak co jsem slyšel a tak je někdo oslovil. Produkt za recenzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
13.1.19 08:51

@lachtanice86 cca 700..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
13.1.19 08:52

@sepos cca 700 proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
13.1.19 08:54

@trisham tak to je fakt na nějakou spolupráci dost málo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
13.1.19 11:09

@lachtanice86 to já vím… Ale já chci spolupráci nabídnout, aby se moje svíčky zpropagovali a ne aby mě nabízeli spolupráci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
13.1.19 11:30

@trisham
V tom případě napište několika firmám nebo známějším instagramerům a oni Vám to za cenu, kterou si řeknou zpropagujou:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.2.19 20:43

Instagram

Dobrý den,
můj instagram čítá kolem 1400 followers, jestli chcete, napiste mi a muzeme se domluvit. Najdete me jako****

edit adminem - odkaz na ig

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.6.19 22:12

Dobrý den, též vás klidně budu propagovat:) muj pracovní profil má 1250 followers a osobní zatím málo, ale pracuji na nic.

Pracovní je**** a soukromí ***

Jsem svatební koordinátorka a jsem si vědoma, že svíčky dělají skvělou atmosféru takže je cpu všude:) Ráda vás doporučím

odkaz na ig

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
14.6.19 21:51

Pozor na tyhle pseudo influencery ;)

Stačí rozkliknout jejich sledující a hned vidíš, že to ani nejsou češi. Mají sledující zakoupené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
16.6.19 23:43

Holky, ono jsou přímo na to platformy, kde se zaregistrujete jako incluencer a firmy nebo spíše marketingové agentury vás budou oslovovat. Ale nic není úplně automatické. Musíte mít jednoduše za sebou komunitu, pěkne fotky a jednotný feed, umět komunikovat apod. Ty platformy a další užitečné info a nástroje jsou na https://amongus.cz
Jinak já na insta jsem spíše jako pozorovatel, ale snažím se do toho taky trochu dostat a jít s dobou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
25.7.19 03:24

Tak treba @Karolinka2509 ma ukazkove nakoupene followers (sorry holka, ale jeste tu napises, ze mesic zpet jsi mela 1400followers, ted mas 6k a k nim neodpovidajici pocet liku, komentaru a shlednuti, a kdyz se ti podivam na jejich slozeni a sb statistiky, jsou to z velke casti boti. Gratulki.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
25.7.19 03:28
@simona.vilimkova píše:
Dobrý den, též vás klidně budu propagovat:) muj pracovní profil má 1250 followers a osobní zatím málo, ale pracuji na nic.

Pracovní je @simonafaukoordinatorka a soukromí @mum.of.three.angels

Jsem svatební koordinátorka a jsem si vědoma, že svíčky dělají skvělou atmosféru takže je cpu všude:) Ráda vás doporučím

Totoez. Lidi kdyz uz chcete vypadat, ze mate mraky followers, nekupujte nejake priblble pakistance a amiky a kdyz uz, tak nezapomente dokoupit komentare a liky. Plus si priste zkuste vzpomenout, ze na zjisteni dosahu a poctu realnych followers existuji aplikace a kazda firma, ktere se o marketing stara nekdo, kdo nevidel instagram jen z vlaku, s nimi umi pracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
7.8.19 01:38

V branži se denodenně pohybuji a mohu vám říci, že strašně záleží na tom, koho s nabídkou oslovíte a na jakou cílovku vaše nabídka směřuje. Obecně vzato, většinou na nabídku nějakého produktu zareaguje jen malý zlomek lidí, o to méně pokud jde třeba o něco drahého. Tak malý, že oslovovat někoho se stovkami či malými tisíci sledujících bych se skoro ani neobtěžoval. Výše zmíněné fake followery ani neřeším, to je jen hnus a dehonestace poctivé práce těch, kteří si svůj status na ig či jinde vybudovali poctivě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák