Nebankovní půjčka bez registru?

951
12.1.15 12:34

Nebankovní půjčka bez registru?

Ahoj, dostali jsme se do finančních potíží, kolotoče půjček, které nezvládáme splácet. Potřebovala bych proto půjčku 100000Kč bez registru a ručení, nevíte o nějaké takové? Já narazila na Libria Capital, ale chtějí depozit 10000, což je docela dost, máte někdo s touto půjčkou zkušenosti? Předem děkuji za Vaše odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12.1.15 12:40

Muzu ti jen poradit, at to nedelas. Tim ten kolotoc roztocis jeste vic. Pujcky mate bankovni? Kolik platis mesicne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
12.1.15 12:43

Právě že nebankovní a už nestačím splácet, splátky dělají asi 17000 měsíčně, na to už nemáme, já bych tou půjčkou splatila všechny stávající, ale nikde mi kvůli registru nedají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1189
12.1.15 12:49

Nabrat, podvod! Nebud hloupá. Chápu Tvoji situaci i to, ze to myslíš dobře, ale žádná společnost, která chce tolik peněz předem není solidní… vlastní zkušenost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
12.1.15 12:50

@Elvinerha twl.. jsem to naklofala a padnul mi net.. je to podvod, dáš jim prachy, nedostaneš ani korunu. Nikdy nikde nic neplať předem, to jsou voloviny.. když nezvládáte splácet, insolvenci nebo další práci. nebo bankovní půjčku a vše vyplatit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
12.1.15 12:56

Na bankovní půjčku nedosáhnu, jsem v registrech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.1.15 12:58
@martina.se píše:
@Elvinerha twl.. jsem to naklofala a padnul mi net.. je to podvod, dáš jim prachy, nedostaneš ani korunu. Nikdy nikde nic neplať předem, to jsou voloviny.. když nezvládáte splácet, insolvenci nebo další práci. nebo bankovní půjčku a vše vyplatit.

Banka ji pujcku neda. Mrkni na Proficredit, ale to jsou taky ku.rvy. Pardon za vyraz. Nemuzes si najit dalsi praci? Tohle je fakt cesta do pekel. Chapu, ze to mysĺis dobre, ale tohle te semele. Mrkni na insolvenci, to by bylo asi lepsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
12.1.15 12:59
@MilijonDolarBejby píše:
Banka ji pujcku neda. Mrkni na Proficredit, ale to jsou taky ku.rvy. Pardon za vyraz. Nemuzes si najit dalsi praci? Tohle je fakt cesta do pekel. Chapu, ze to mysĺis dobre, ale tohle te semele. Mrkni na insolvenci, to by bylo asi lepsi

v tom případě insolvence, nic jiného, jinak bude platit 10× tolik a poté už možná na tu insolvenci nedošáhne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
12.1.15 13:03

@Elvinerha To mi nějak nesedí :think:. Ty si chceš půjčit „jen“ 100 tisíc a splatit z toho všechny půjčky, když měsíčně ti odchází 17 tisíc na splátky? :think:
Tam, kde chtějí peníze předem vůbec nechoď! Jsou to podvodníci, vytáhnou z tebe 10 tisíc a vypaří se (vlastní zkušenost, blbost z mládí :oops:, a že tedy paní byla velmi chápavá a solidně vypadající. Jakmile mě zinkasovala, tak začala ignorovat telefon, e-mail, všechno a tím to haslo).
Co zkusit konsolidaci půjček? Většinou to bývá o dost výhodnější a dneska už konsolidaci nabízejí i nebankovní společnosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.1.15 13:04
@martina.se píše:
v tom případě insolvence, nic jiného, jinak bude platit 10× tolik a poté už možná na tu insolvenci nedošáhne.

Souhlas.

Zakladatelko, na co sis tolik pujcila? Muj manzel je magor a zadluzil nas hrozne. Bere si prave taky tyhle pujcky, je to magor. Fakt dej na me a vyres to jinak. Z toho se takhle nedostanes, je to zacarovanej kruh a dalsi pujckou to nevyresis asi, spis te to potopi jeste vic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
12.1.15 13:10
@MilijonDolarBejby píše:
Souhlas.Zakladatelko, na co sis tolik pujcila? Muj manzel je magor a zadluzil nas hrozne. Bere si prave taky tyhle pujcky, je to magor. Fakt dej na me a vyres to jinak. Z toho se takhle nedostanes, je to zacarovanej kruh a dalsi pujckou to nevyresis asi, spis te to potopi jeste vic

můj ex si takhle během 2 let nadělal dluh 3/4 mega.. fajné a pěkné.. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
12.1.15 13:16

Konsolidaci jsem taky zkoušela, tu mi nedají mám ty nebankovní rychlé půjčky a do toho mi žádná společnost jít nechce, to jsem zkoušela i přes finančního poradce. Musí snad být něco kde by mi půjčili bez poplatku? Takhle mi za chvíli bude hrozit exekuce, rodiče mi pomáhají, ale nemáme ani na jídlo. Vím že jsem byla blbá, že jsem si napůjčovala, ale jinak to řešit tehdy nešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
12.1.15 13:18

Tady bych poradila jedine slouceni pujcek, ale na takovou castku by to chtelo zastavu nemovitosti, tedy by to byla jakoby hypoteka nebankovni s rozhodne vyhodnejsimi splatkami. Jinak si myslim, ze ti nikde tolik nepujci bez zastavy a kdyz jo, tak budou dopredu pocitat s tim, ze na to stejne nebudes mit a oskubou te nebo dostanou do blazince.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.1.15 13:31
@martina.se píše:
můj ex si takhle během 2 let nadělal dluh 3/4 mega.. fajné a pěkné.. :pocitac:

Jojo, vim. Co vim ja, tak je tak 400tisic, ale nevim, jestlí je to vsechno

@Jolynka píše:
Tady bych poradila jedine slouceni pujcek, ale na takovou castku by to chtelo zastavu nemovitosti, tedy by to byla jakoby hypoteka nebankovni s rozhodne vyhodnejsimi splatkami. Jinak si myslim, ze ti nikde tolik nepujci bez zastavy a kdyz jo, tak budou dopredu pocitat s tim, ze na to stejne nebudes mit a oskubou te nebo dostanou do blazince.

Taky si myslim. A nepomohla by ji insolvence?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
12.1.15 14:01

@MilijonDolarBejby tak to zalezi jestli chce jit do insolvence a taky ne kazdemu ji povoli. To zas neni jako jen tak, ze si clovek rekne, mam dluhy, nemam na to, tak se hodim do insolvence a hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel